четвер, 31 липня 2014 р.

Розроблена альтернатива сенсору відбитків в iPhone 5S

Бути на «гребені технологічної хвилі» не значить впроваджувати найбільш перспективні, але не налагоджені технології в свої пристрої. Apple прекрасно засвоїла цей урок і саме тому девайси компанії з Купертіно настільки популярні. Глава Motorola Денніс Вудсайд так не вважає.



Розроблена альтернатива сенсору відбитків в iPhone 5S


Під час інтерв'ю в рамках D11, глава підрозділу Motorola заявила, що в найближчому майбутньому користувачі будуть використовувати спеціальні татуювання, які дозволять їм проводити авторизацію без необхідності введення пароля. Більш того, в деяких випадках можна буде приймати таблетки, що містять чіпи, також дозволяють передавати певну інформацію прямо на смартфон або будь-які інші пристрої.



Розроблена альтернатива сенсору відбитків в iPhone 5S


«Такі таблетки вже в даний момент розроблені і у мене є одна з них прямо зараз. За допомогою хімічної реакції чіпи активуються і через деякий час вони перетворюють все ваше тіло в електронний ключ», - заявила Денніс Вудсайд.


Таке рішення звучить дуже футуристично, щоб воно стало дійсно популярним в самому найближчому часі. Однак не варто виключать ймовірність того, що саме за допомогою електронних татуювань і таблеток в майбутньому і буде відбуватися авторизація користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар