вівторок, 29 липня 2014 р.

iPhone 5 вже приносить прибуток

iPhone 5 вже приносить прибуток

iPhone 5 ще не з'явився на ринку, однак принаймні два постачальника комплектуючих для довгоочікуваного смартфона вже передчувають гарний прибуток. Як зазначає Taiwan Economic News, компанія TPK, виробник сенсорних екранів, отримала в серпні дохід в 11, 1 млрд тайваньських доларів, що трохи менше, ніж у липні, але на 101% більше, ніж рік тому. Головний фінансовий директор Фредді Ліу відніс фінансові успіхи компанії на рахунок поставок сенсорних панелей для iPhone 4, але також натякнув, що поставки панелей ведуться і для нової моделі iPhone. Ліу очікує, що доходи за поточний квартал досягнуть рекордної позначки, а в наступному кварталі продовжать своє зростання.





iPhone 5 вже приносить прибуток


Largan Precision, виробник лінз для камери iPhone, зафіксувала в серпні дохід в 1, 46 млрд тайваньських доларів, що на 25% більше, ніж у тому ж місяці минулого року. Зростання доходів був обумовлений зростанням числа поставок 8-мегапіксельних модулів, які, як очікується, будуть впроваджені на iPhone 5. За прогнозами, доходи Largan за третій квартал будуть на 15% вище, ніж рік тому, коли був досягнутий рекордний результат в 4, 1 млрд тайваньських доларів - адже 8-мегапіксельні лінзи складають 20% від загальної кількості поставок, що здійснюються компанією.




Нагадаємо, що вихід нового iPhone очікується на початку жовтня, і Apple поставила завдання отримати до кінця вересня від п'яти до шести мільйонів iPhone 5.

Немає коментарів:

Дописати коментар