четвер, 31 липня 2014 р.

Програми зі знижкою на 3 червня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступні в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червня Рейтинг: 166

European painting HD

Програми зі знижкою на 3 червня
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 3 червня

Додаток містить більше тисячі робіт з європейських колекцій класичних і сучасних майстрів світового живопису. У колекції представлено вісімнадцять жанрів живопису - анімалістика, ведута, пейзаж, пастораль, парсуна, натюрморт, портрет, історичний, батальний, побутовий жанр і інші. Для досвідчених цінителів мистецтва у додатку доступні функції скачування і отримання на пошту версії будь-якої картини. Наш додаток не тільки допоможе вам стати освіченою, але й надасть унікальну можливість пройтися, свого роду, віртуального музею і насолодитися шедеврами світового живопису.

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPhone 3GS, iPhone5s, iPad Mini, iPhone 4S, iPad 2, iPhone 5
Розмір: 64.4 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Evolution Games LLP

Програми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червняПрограми зі знижкою на 3 червня Рейтинг: 44

Star Defender 4

Програми зі знижкою на 3 червня
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 3 червня

В одній далекій далекій галактиці Даркфог виявлено велике скупчення ворожих космічних кораблів. Віроломні жуки з планети Инсектус оговталися від поразки і планують нове вторгнення на планету Земля. Штаб направляє вас в лігво ворога, щоб запобігти напад і розгромити противника на його території. У грі вам належить освоїти управління супер-зоряним кораблем, оснащеним найсучаснішим зброєю.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPad, iPad 2, iPad Mini 4G, iPad 3
Розмір: 18.1 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, ES
Видавець: Awem Studio

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар