четвер, 31 липня 2014 р.

День знижок на 20 вересня!


День знижок на 20 вересня! IM+ Pro (iPhone, iPad; 9.99 → 1.99; Рейтинг: 4.5; Мова: Ru) - одночасно підтримує Facebook, Skype, ICQ, ВКонтакте, Mail.Ru Агент, Однокласники, Яндекс Чат, Mamba.Ru, MSN/Live Messenger, Google Talk і інші сервіси. Можливість обміну повідомленнями Off-the-Record доступна як вбудована покупка. Сервіс СУСІДІВ відкриває нові горизонти спілкування в IM+ Pro, надаючи можливість знаходити нові знайомства по інтересам і друзів поблизу.



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!








День знижок на 20 вересня! Sky Gamblers: Air Supremacy
(iPhone, iPad; 4.99 → 2.99; Рейтинг: 4.5; Мова: Ru) - забудь про все інше, це кращий повітряний бій! Велика одиночна кампанія і революційні режими багатокористувацької гри - стрімкий "екшн", який тримає в постійній напрузі! Стань володарем небес! Неперевершені графіка, спецефекти і звукове оформлення, в тому числі рельєфне текстурування, атмосферне розсіювання, об'ємні хмари з реалістичним освітленням, сонячні відблиски, зміна дня і ночі, сутінкові промені і багато іншого!



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!








День знижок на 20 вересня! Horn
(iPhone, iPad; 6.99 → 2.99; Рейтинг: 4; Мова: Ru) - це гра в жанрі "action adventure від 3-го особи". Унікальний ігровий процес, що дозволяє користувачеві повністю зануритися в барвистий світ, який раніше було можливо створити лише в іграх для консолях. Управління персонажем здійснюється за допомогою дотиків до екрану. Головний герой гри, юний Хорн (Horn) - учень коваля. Одного разу він прокидається і виявляє, що його країну захопили величезні фантастичні (і навіть кумедні) істоти...



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!







День знижок на 20 вересня! Real Racing 2
(iPhone; 4.99 → 0.99; Рейтинг: 5; Мова: Ru) - приготуйтеся до захоплюючих гонок для мобільних пристроїв! Управляйте 30 офіційно ліцензованими машинами з унікальними технічними характеристиками. Станьте учасником найбільш захоплюючих і дійсно оригінальних змагань, що підтримують до 16 машин. Доступна також і HD-версія (iPad; 6.99) і перша частина (iPhone; 2.99 → 0.99; Рейтинг: 4) ігри.




День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!







День знижок на 20 вересня! Gangstar Rio: City of Saints (iPhone, iPad; 6.99 → 0.99, Рейтинг: 4.5; Мова: Ru) - знаменита серія Gangstar повертається на iPhone і iPad! Новий місто, в якому можна як слід розважитися! Самий незвичайний спосіб подивитися Ріо-де-Жанейро! Перед вами дивовижний, але небезпечний місто Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Відкрийте 5 районів Ріо, включаючи фавели, діловий район, пляжі і джунглі. Крім того, вперше в серії Gangstar внутрішній інтер'єр приміщень повністю виконаний в 3D.



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!







День знижок на 20 вересня! Modern Combat 3: Fallen Nation (iPhone, iPad; 6.99 → 0.99, Рейтинг: 4.5; Мова: Ru) - позабудь про страх, коли війна прийде в твій дім! Кращий і самий реалістичний шутер від першої особи повертається на екрани ваших смартфонів, вражаючи масштабом апокаліптичної битви за свободу США. Боріться на протязі 13 завдань від Лос Аджелеса до Пакистану. Станьте свідком вражаючих кінематографічних моментів гри завдяки технології скриптинга ААА. Випробуйте різні режими сетеваой гри: супровід, знищення, вертолітний сутичка, гонитва і багато іншого.



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!







День знижок на 20 вересня! Mass Effect Infiltrator (iPhone, iPad; 4.99 → 0.99; Рейтинг: 4) - доля галактики лягла на шальки терезів! Новий оригінальний сюжет по всесвіту Mass Effect від творців знаменитої Dead Space для iOS - тільки для мобільних пристроїв! Тепер з оптимізацією під нове покоління iPad! Відкрийте для себе нові можливості гри у високому дозволі! Поки капітан Шепард бореться з Женцями, досвідчений агент "Цербер" Рендалл Езно поставляє інопланетян для незаконних експериментів на секретній базі. Але директор бази заходить занадто далеко, Рендалл клянеться зупинити "Цербер"!



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!







День знижок на 20 вересня! Need for Speed Hot Pursuit (iPhone; 4.99 → 0.99; Рейтинг: 4.5) - відчуйте азарт переслідувача або адреналін минає від погоні! Ховайтеся від служителів закону на Pagani Zonda Cinque та інших суперкарах. Ловіть вуличних гонщиків на Lamborghini Reventón. Графіка створена для максимально можливого використання всіх можливостей дисплея Retina. Підключайтеся до рейтингів, порівнюйте і змагайтеся з друзями - такого ще не було на вашому iPhone/iPod touch!



День знижок на 20 вересня! День знижок на 20 вересня!


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар