четвер, 1 травня 2014 р.

Програми зі знижкою на 17 березня


Програми зі знижкою на 17 березняMaps 3D (iPhone; 99р(2.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 4) - уявіть собі GPS-додаток для будь-яких заходів на свіжому повітрі - ідеальний компаньйон для катання на лижах, прогулянок на велосипеді, занять альпінізмом і верховою їздою. З вбудованою функцією геокешинга і можливостями планувати, записувати і ділитися своїми маршрутами з іншими людьми.


І уявіть, що це додаток показує гори і долини не у вигляді плоских плям на карті, а одразу в трьох вимірах, в тому числі шлях, по якому ви рухаєтеся. Точний висотомір показує вашу поточну висоту над рівнем моря в будь-який час. Все це є в Maps 3D.



Програми зі знижкою на 17 березняПрограми зі знижкою на 17 березняПрограми зі знижкою на 17 березня







Програми зі знижкою на 17 березняRunning Sheep HD (iPad; 169р(4.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 4) - однієї темної ночі небеса розверзлися над фермою, з небес пробився яскравий промінь, який став затягувати здивованих овечок з ферми наверх.


Опритомніли овечки в дивній кімнаті, ширяючими всередині прозорих колб. Що потім сталося - незрозуміло, але світло згасло, і овечки були звільнені з ув'язнення. Ось тут-то і почалися небезпечні пригоди земних істот на інопланетному кораблі викрадачів. Чим ти можеш допомогти овечкам?



Програми зі знижкою на 17 березняПрограми зі знижкою на 17 березня


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар