четвер, 29 травня 2014 р.

Ivideon: кишенькове відеоспостереження

Ivideon: кишенькове відеоспостереження

Рішенням організувати відеоспостереження будинку, в офісі або на виробництві може бути безліч передумов. У багатьох з'являється бажання доглянути за залишеними будинку дітьми, постійними чварами між маленькими братами і сестрами, поведінкою няні з дитиною-дитиною і справами домробітниці. Інші мають гостру необхідність контролю діяльності співробітників офісу в свою відсутність і спостереження за виробничим процесом своїх підлеглих. Це - лише маленький перелік питань, дати просту відповідь на які зможе хмарний сервіс Ivideon. Його клієнтський додаток для iPhone доступно за засланні в App Store.



Зовсім недавно перед співробітником нашої редакції стало питання нагляду за його невеликий столичної квартиркою. В ній постійно відбувалися дивні явища - пропадали предмети гардероба, різний посуд і навіть дрібна меблі. Найбільш зручним і найбільш простим в організації виявилося використання сервісу Ivideon.



Ivideon: кишенькове відеоспостереження



Він працює з веб-камерами, IP-камерами, аналоговими камерами і DVR. В нашому випадку вибір був зроблений на користь Samsung IvideonCam - це невеликий, зручний і недорогий пристрій, що підтримує роботу по Wi-Fi. Початком роботи з програмою стане зовсім проста реєстрація в системі. Наступним же кроком буде прив'язка до акаунта всіх необхідних камер - їх може бути лише одна пара, так і тисячі штук.



Ivideon: кишенькове відеоспостереження



З допомогою сервісу Ivideon відео може записуватися по детектору руху, а переглянути його є можливість у режимі реального часу, так і постфактум. При цьому немає потреби перебувати в якомусь конкретному місці - досить лише відкрити програму на своєму смартфоні. Про будь-яку підозрілу активність користувач буде одразу повідомлено через Push-повідомлення.



Ivideon: кишенькове відеоспостереження



Наша історія закінчилася знаходженням винних. Їм виявилося його винахідливе чадо, вирішила влаштувати щось на зразок дворової сусідської розпродажі. Постановка такої невеликої завдання розкрила нам очі на можливості Ivideon для вирішення проблем куди більшої важливості.



Організувати відеоспостереження з Ivideon зовсім не складно. Першим кроком у цьому може стати завантаження клієнтського додатка для iPhone засланні в App Store і тест всіх можливостей сервісу з допомогою камери свого настільного комп'ютера.

Немає коментарів:

Дописати коментар