суботу, 31 травня 2014 р.

[Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел

[Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел

У день своєї появи на світ кожна людина наділяється властивостями, які залишаться при ньому до останнього подиху. В імені і даті народження міститься докладна інформація про таланти, прагненнях і долю. Згідно з основним твердженням нумерології, дане при народженні ім'я повністю відображає долю і потенційний життєвий досвід людини. В даті народження закладено, що саме людина являє собою, на які засади йому потрібно покладатися для того, щоб досягати успіху в різних починаннях. Правильний нумерологічний аналіз показує особистий, неповторний шлях до успіху і духовному зростанню.


Сьогодні ми хочемо представити вам нове додатку для iPhone і iPad, яке називається

«Нумерологія. Таємниця чисел». Додаток розраховує всі основні нумерологічні показники імені і дати народження людини, складає докладну нумерологічну карту і дозволяє провести аналіз сумісності партнерів у діловому та особистій сфері.




[Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел [Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел


Додаток дозволяє швидко створити профілі для ваших знайомих і друзів, за допомогою імпорту з «Контактів» і популярних соціальних мереж - Facebook і «ВКонтакте». Всі нумерологічні показники для зручності розділені на дві групи: ім'я і дата народження. До кожного показника в додатку є короткий опис, що показує, яку область життя дане число розкриває.




[Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел [Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел


Функція «Сумісність» дозволяє проаналізувати особисту і ділову сумісність двох осіб, аналіз проводиться на підставі 7 важливих нумерологічних показників, результат розрахунку представлений в процентному вираженні. Крім того, додаток наводить докладну трактування співвідношення нумерологічних показників обраних профілів.


Також у програмі реалізована функція «Прогноз», що дозволяє розрахувати для себе персональний рік, місяць і день. Ці показники допоможуть вам підготувати себе до отримання вигоди від виникли можливостей і уникнути помилок.



[Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел [Новорічний розіграш промо-кодів] Нумерологія. Таємниця чисел


Отже, якщо ви бажаєте дізнатися своє призначення, знайти свій шлях до визнання і благополуччя, уникнувши багатьох помилок і перешкод, і хочете допомогти в цьому своїм близьким людям, пропонуємо познайомитися з цим додатком ближче.



Придбати «Нумерологію» можна App Store за ціною $0, 99.





Кожен зареєстрований користувач може

залишити заявку на отримання промокода на сторінці розіграшу промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання «Залишити заявку на промокод»). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: «Промокод вам не дістався».


Немає коментарів:

Дописати коментар