четвер, 29 травня 2014 р.

«Колориметр»: просте визначення кольору

«Колориметр»: просте визначення кольору

Мільйони квітів оточують нас кожну хвилину. Всі знають, що небо блакитне, а трава зелена. Деякі знають, що стиглі ягоди шипшини мають гуляфный колір. І вже зовсім небагато знають, що вердепешевый (вимовляти краще і не намагатися) - це рожевий відтінок зеленого, і що такого кольору бувають зелені персики. А між тим кольорів та їх відтінків існує не одна сотня. Правильно назвати колір, а також зорієнтуватися у їх величезному різноманітті вам допоможе нова програма «Колориметр» для iPhone. Завантажити її можна за засланні в App Store.



Інтернет повниться жартами про різному сприйнятті кольорів чоловіками і жінками, що давно підтверджено. Поки для нього колір буде як і раніше зеленим, вона встигне побачити смарагдовий, трав'яний, лайм, мох і інші його відтінки. Що вже говорити про людей, які страждають на дальтонізм, для яких цегляний, коричневий і темно-зелений можуть сприйматися як один колір. З додатком «Колориметр» будь-хто зможе точно визначити який перед ним колір, а також розширити свій кругозір дізнавшись які в світі існують кольору.



«Колориметр»: просте визначення кольору«Колориметр»: просте визначення кольору



Зустрічають, як кажуть, по одягу, тому користувачі зазвичай відразу звертають увагу на дизайн інтерфейсу. «Колориметр» виконаний в мінімалістичному стилі, який можна назвати сучасним трендом. До будь-якої функції можна дістатися всього в пару-трійку тапов по екрану, що робить роботу з ним швидкою і зручною.



Початковий екран програми запропонує вибрати фотографію з системної галереї, зробити новий знімок камерою пристрою або звернутися до вбудованої бібліотеці кольорів і відтінків. Вибравши зображення, користувач отримує можливість визначити будь-який колір на ньому лише за допомогою одного тапа по екрану. Більш точно вказати додатком ділянку знімка для аналізу допоможе вбудований інструмент збільшувального скла.



«Колориметр»: просте визначення кольору«Колориметр»: просте визначення кольору



Аналіз додатком певного кольору не займе багато часу, однак, результатом буде задоволений буквально кожен. Користувач одержить не тільки інформацію про назві конкретного відтінку, але і його опис по найбільш поширеним колірних моделях. Аналогічні дані про колір можна отримати і без допомоги конкретного зображення через велику бібліотеку квітів.



«Колориметр»: просте визначення кольору«Колориметр»: просте визначення кольору



Незважаючи на те, що додаток «Колориметр» не позиціонується як професійне рішення для визначення кольорів та їх відтінків, воно зможе задовольнити різноманітні потреби різних категорій користувачів. Завантажити його на iPhone або iPad можна засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар