пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Відео.ВКонтакте - зручне управління відеозаписами

Напевно, в 2006 році Павло Дуров і припустити не міг, що його дітище зможе знайти шалену популярність на просторах нашої неосяжної батьківщини, так і за її межами теж. Розвиваючись, VK обростає все новими сервісами і примочками. Обходити користувачів смартфонів стороною вкрай нелогічно, тому окремі версії випускаються і для мобільних платформ. Відео.ВКонтакте - лаконічне додаток, що пропонує широкий спектр можливостей для роботи з відеозаписами. Завантажити додаток з App Store можна

ссылке.



Відео.ВКонтакте - зручне управління відеозаписамиВідео.ВКонтакте - зручне управління відеозаписами


Процедура авторизації нічим не відрізняється від такої на сайті. Просто введіть пошту і пароль, після цього доступ буде наданий. Робота з програмою здійснюється за допомогою плейлистів. Натиснувши на кнопку редагування, що знаходиться праворуч, їх можна налаштувати на свій лад.


Цікава відеозапис, яку ви бачили кілька днів тому, з легкістю може загубитися на неосяжних просторах VK. Шукати її на сайті часто буває проблематично, оскільки доводиться переглядати величезну кількість текстової інформації і картинок. Відео.ВКонтакте позбавляє від такої необхідності: додаток «фільтрує» непотрібний контент, пропонуючи вашій увазі тільки відеозапису. Це економить час і сильно спрощує процес.



Відео.ВКонтакте - зручне управління відеозаписамиВідео.ВКонтакте - зручне управління відеозаписами


Відео можна переглядати як зі сторінок друзів, так і зі стіни, з новин або груп. Доступний пошук з підтримкою голосового введення. Якість програється ролика теж піддається модифікації. Крім того, сподобалися відеозапису можна додати собі на сторінку, або відправити на стіну друзям. Все робиться в 1-2 тапа.


На мій погляд, основною перевагою програми є його легкий інтерфейс. Все інтуїтивно зрозуміло, перевантаженістю навіть і не пахне. Саме тому в «похідних» умовах Відео.ВКонтакте послужить хорошою підмогою. Тепер вашими улюбленими відеозаписами без праці можна насолоджуватися в автобусі, машині, трамваї або метро (звичайно, при наявності з'єднання з інтернетом). Розробники просять за Відео.ВКонтакте 33 рубля. Ціна, мені здається, цілком розумною. Завантажити додаток в App Store можна

ссылке.

Немає коментарів:

Дописати коментар