четвер, 29 травня 2014 р.

Rovio: ми не співпрацюємо з АНБ і ЦПС

Rovio: ми не співпрацюємо з АНБ і ЦПС

Сьогодні вночі в Мережі були опубліковані чергові слайди АНБ і ЦПС від Едварда Сноудена, які розкривали алгоритми стеження за користувачами мобільних додатків для iOS і Android. В якості прикладу одного з додатків, яке могло б використовуватися для відстеження інформації про користувачів, була приведена популярна казуальна гра Angry Birds.





Для Rovio, розробників Angry Birds, така заява - серйозний удар по репутації, тому сьогодні був опублікований офіційний відповідь на дані з цих слайдів.





«Можливе спостереження за користувачами може проводитися через сторонні рекламні мережі, послугами яких користуються мільйони комерційних сайтів і мобільних додатків у всіх категоріях. Будь-хто, хто використовує такі рекламні мережі не застрахований від витоку інформації щодо користувачів.





Зі свого боку Rovio не дозволяє отримувати доступ до даних будь-яких користувачів наших додатків третім особам», - офіційне звернення Rovio.





Глава Rovio Мікаель Хед також заявив, що збирається переоцінити можливість роботи з цими рекламними мережами, якщо вони використовуються для шпигунства.

Немає коментарів:

Дописати коментар