четвер, 29 травня 2014 р.

Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор

Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор

Ідея перетворити свій iPhone або iPad у кишеньковий телевізор надто турбувала кількох наших авторів вже кілька місяців. В якості одного з кейсів використання вони представляли, як ставлять кишеньковий пристрій біля комп'ютера під час роботи і переглядають улюблені телепередачі без відриву від творчого процесу. Своїми мріями вони поступово почали заражати та інших, що обіцяло неминучий криза всього ресурсу, проте рішення було знайдено. Їм стало додаток Peers.TV, доступне для абсолютно безкоштовного завантаження на iPhone і iPad за засланні в App Store.



Безкоштовний кишеньковий телевізор у смартфоні або планшеті з безліччю додаткових особливостей і можливостей - все це про Peers.TV. Розробники приписують своєму творінню магічні властивості, і з ними складно не погодитися.



Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор



Вибір, пропонований сервісом, досить значний. Тут присутні всі найпопулярніші канали російського і закордонного телемовлення - кожен користувач знайде щось на свій смак і настрій.



Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор



Кожен з них доповнено детальною програмою телепередач, з можливістю перегляду вже побували в ефірі в будь-який зручний для себе час - сервіс записує їх на свої сервера в режимі 24/7. Зберігаються записані програми близько семи днів, що не дасть можливості пропустити щось важливе або цікаве. Завдяки цьому будь-який ефір можна поставити на паузу або почати переглядати спочатку.



Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор



Для зручного відкладеного перегляду фільмів, мультфільмів і телевізійних передач у програмі передбачений особистий архів. Він дозволяє зберігати пару десятків записів як в хмарному сховищі сервісу, так і на самому пристрої для оффлайн перегляду. З його допомогою, наприклад, зручно організовувати дитині добірку улюблених мультфільмів для перегляду в дорозі куди-небудь.



Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор



Доповнює загальну картину чудового програми для перегляду телевізійних каналів чудова рекомендаційна система з кращими телепередачами за останні години або дні. Тут відображаються найактуальніші новинні випуски або свіжі прем'єри світу кіно.



Peers.TV: безкоштовний кишеньковий телевізор



Єдине питання, що залишився для нас без відповіді, полягає в засобах монетизації додатка. Користувачеві пропонується великий набір послуг абсолютно безкоштовно. Тим не менш, додаток Peers.TV, доступне для завантаження на iPhone і iPad за засланні в App Store, не пропонує ні мудрованих передплат, ні навіть вбудованих покупок.



І ще одна новина для всіх користувачів Smart TV від Panasonic: 5 серпня відбувся реліз Peers.TV для цієї платформи. Завантажити додаток можна з магазину додатків Smart Viera для телевізорів Panasonic.

Немає коментарів:

Дописати коментар