пʼятницю, 30 травня 2014 р.

«Генби»: нагодуй восьминога

Жанр аркади настільки популярний в мобільній ігрової індустрії, що нові його представники іноді пробиваються в топи без особливих зусиль з боку їх розробників. Однак, якщо ще і сама гра вдалася, можна з високою часткою впевненості стверджувати, що її чекає великий успіх.



Нова іграшка Genby - саме з таких. У нашому розпорядженні - мешкає на дні морському милий мультяшний восьминіг, який відрізняється дуже гарним апетитом, а іншими словами, досить ненажерливий. Наше ж завдання - годувати свого підопічного різною їжею, яка плаває навколо.


Просто пересуваємо їжу пальцем у бік оголодавшего молюска, він же її із задоволенням ковтає, після чого досить облизується. Однак це, на перший погляд, просте заняття є таким простим лише на першому рівні. Далі нас чекають різні перешкоди і нагодувати головоногого нам стає з кожним рівнем все важче. Всього ж рівнів в грі - 40, а ігрових перешкод - дев'ять різних типів. І щоб втамувати невгамовний апетит осьминожки, їх все потрібно подолати.



«Генби»: нагодуй восьминога


На кожному новому рівні нас чекають нові досягнення, «призові» золоті зірки і таблиця лідерів. Додатково можна придбати так звані «магічні щити», завдяки яким ми отримуємо нові можливості.



«Генби»: нагодуй восьминога


Гра відрізняється інноваційної ігровий механікою, заснованої на законах фізики, простим і інтуїтивно зрозумілим управлінням (при цьому дуже точним), і звичайно ж, відмінною графікою, яка сама по собі заслуговує окремої похвали. Вона багато в чому і відповідає за те, що гра здатна сподобатися не тільки дітям, але і дорослим. Сам же Генби - досить милий персонаж, якого гравець дуже швидко полюбить і стане з усією відповідальністю дбати про їжу свого нового вихованця.



«Генби»: нагодуй восьминога


Неабияку частку шарму грі додає і оригінальне музичне та звукове супроводження, яке втім, якщо воно раптом вам заважає, можна відключити в налаштуваннях.



«Генби»: нагодуй восьминога


Незважаючи на уявну простоту геймплея, гру примітивної не назвеш. З кожним рівнем її проходження стає все більш складною, але і більш захоплюючим. З мінусів варто відзначити рекламу, яка спливає внизу ігрового поля і часом відволікає. Однак її можна відключити за символічну плату. В яку, до речі, входить і 25 нових рівнів.


Підсумок: завдяки ряду очевидних плюсів, Genby,

яка доступна в App Store безкоштовно, гарантовано доставить масу задоволення і дорослим і дітям. Так що качаємо і піклуємося про своє «кишеньковому» осьминоге.

Немає коментарів:

Дописати коментар