суботу, 31 травня 2014 р.

У листопаді Apple представить тонкий iPad c зменшеним док-коннектором?

У листопаді Apple представить тонкий iPad c зменшеним док-коннектором?

У Мережі з'явилася нова порція чуток, на цей раз від ресурсу iLounge. Що ж вдалося почерпнути його авторам зі своїх джерел?




1. Новий iPhone почне поставлятися з середини вересня.




2. Apple випустить два нових чохла для iPhone. Один буде схожий на вже наявний «бампер», у другого будуть додаткові функції, ймовірно, він зможе служити підставкою.




3. Одночасно з iPhone вийде новий iPod Touch з таким же дозволом екрану і новий iPod Nano.




4. У листопаді почнуться поставки 7, 85-дюймового iPad Mini з новим 19-піновим док-коннектором. Для нового планшета Apple готує зменшений варіант Smart Cover.




5. Apple оновить повнорозмірний iPad - він стане тонше і буде менше нагріватися. Цього вдасться досягти за рахунок впровадження IGZO-дисплеїв від Sharp. Також iPad четвертого покоління буде відрізнятися зменшеним док-коннектором і наявністю заднього мікрофона для поліпшення якості звуку при відеозапису з задньої камери - він буде розташований між камерою і спалахом. На думку авторів iLounge, найбільш ймовірним часом виходу iPad 4 можна вважати початок 2013 року, але, за їх словами інформатора, не виключено, що Apple презентує його вже в листопаді, одночасно з iPad Mini.





У листопаді Apple представить тонкий iPad c зменшеним док-коннектором?

Немає коментарів:

Дописати коментар