четвер, 29 травня 2014 р.

Книга знань - все найцікавіше в одному місці

В людській історії написано дуже багато книг, але абсолютно універсальних, що містять відповіді на всі випадки життя особисто мені поки не зустрічалися. Сидіти над підручниками, гризучи граніт науки, яка, можливо, ніколи не згодиться - заняття нудне і абсолютно неувлекательное.


Схоже, що розробники

програми «Книга знань» зуміли значно полегшити своїм користувачам шлях до отримання найрізноманітнішої інформації. Незвичайне додаток, яке, вміщаючись у вашому iPhone або iPad, містить в собі цілу бібліотеку, підносить її в легкій і ненав'язливою, а не в сумній академічної формі. В результаті, ерудиція і навіть мудрість дається читачам без праці, а сам процес отримання знань стає розвагою.



Книга знань - все найцікавіше в одному місці


В додатку міститься понад 2.000 сторінок численних знань, історій інформації з докладним описом і яскравими ілюстраціями. Ви зможете дізнатися всю правду від походження людства і до очікуваного кінця світу, а також які лиха наш блакитний куля можуть очікувати в майбутньому.



Книга знань - все найцікавіше в одному місці


З плюсів, при установці нам дають безкоштовну книгу для затравки/ознайомлення, решта в межах від 1$ до 3$. Універсальне додаток, сумісний і оптимізовано для всіх існуючих пристроїв від Apple, ви можете читати як на iPhone так і на iPad будь-яких поколінь. «Книга знань»завжди з вами будь ви в громадському транспорті, і в руках у вас iPhone або відпочиваєте вдома, тримаючи на руках iPad.


Вподобані сторінки в додатку можна додавати в закладки. Хоча текст і читається, але одним з мінусів можна назвати неможливість регулювання розміру шрифту, було б непогано додати функціонал по його збільшення/видалення в наступних оновленнях.



Книга знань - все найцікавіше в одному місці


Тут ви побачите не тільки поява нових знань, але і оновлення і доповнення старих, що дає жирний плюс додатком: розробники не забувають свій проект.


На закінчення можна сказати, що «Книга знань» - це знання яких є наукові підтвердження, так і містика підтверджена живими фактами.



Книга знань - все найцікавіше в одному місці



Безкоштовно завантажити програму можна в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар