четвер, 29 травня 2014 р.

SlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDF

SlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDF

Сучасний світ неминуче пов'язаний зі споживанням величезної кількості найрізноманітнішої інформації з Мережі і постійним самонавчанням - без цього підтримувати свій інтелектуальний та професійний рівні практично неможливо. Більшість інструкцій, що пояснюють те чи інше явище, які можна знайти на просторах Інтернету, представлені у вигляді відеозаписів. Даний формат не завжди зручний для перегляду і використання, особливо на мобільних пристроях. Додаток SlideCast2PDF, яке можна завантажити на iPhone засланні в App Store, пропонує унікальний функціонал по конвертації відео в більш зручний багатосторінковий PDF.



Будь-які відео-презентації, що є інструкціями по використанню програмного забезпечення або представляють світу пояснення якихось природних чи інших явищ, всього в кілька простих дій за допомогою програми SlideCast2PDF і смартфона iPhone можуть бути раскадрированы і збережені у вигляді PDF-файлу.



SlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDFSlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDF



Розробник представив додаток в App Store, пропонує конвертувати будь-яке відео в PDF-файл всього за кілька простих дій. Для початку необхідно запустити SlideCast2PDF і вибрати підходящий варіант додавання відео. Доступна можливість завантаження записи за допомогою iTunes, за посиланням з Мережі, з системної галереї iOS або перенесення файлу з іншої програми за допомогою функції «Відкрити в...». Після вибору ролика програма почне його аналіз, покликаний розбити запис на окремі слайди презентації - він не займе більше хвилини. Далі користувачеві буде представлений вибір тих сторінок, які необхідно залишити у кінцевому документі, і тих, у яких немає необхідності. Фінальним кроком стане пропозицію відкрити отриманий файл в будь-якому додатку, що підтримує PDF, або відправити його по електронній пошті і інших видів зв'язку.



SlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDFSlideCast2PDF: швидка конвертація відео-презентацій в PDF



Пропозиція використовувати формат PDF замість відео-презентації цікава і по-справжньому унікальна. Скористатися їм на iPhone можна відразу після завантаження програми SlideCast2PDF за засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар