четвер, 29 травня 2014 р.

Apple випустила свій конструктор реклами iAd Producer 2.0

Apple випустила оновлену версію програми iAd Producer 2.0, що полегшує рекламодавцям процес дизайну та створення інтерактивного контенту.


В iAd Producer передбачено автоматичне управління HTML5, CSS3 і JavaScript, за допомогою яких можна створювати рекламний контент.


Для досвідчених розробників, iAd Producer пропонує потужний і повнофункціональний JavaScript, з широкими можливостями редагування та налагодження, завдяки яким вони зможуть створювати і повторно використовувати свої власні шаблони сторінок і компонентів.


Перша версія iAd Producer - набору інструментів для створення інтерактивної мультимедійної реклами з використанням веб-стандартів та для розповсюдження через рекламну мережу iAd. компанія Apple створювала для розробників як альтернативу Adobe Flash.


Оновлений інструмент разработкиот Apple пропонує розширений спектр шаблонів для створення сторінок рекламного характеру. Різноманіття елементів інтерфейсу дозволяє розробникам додавати елементи керування відтворення медіафайлів, стандартні кнопки, повзунки та перемикачі, індикатори та інше, без необхідності написання спеціального коду.


Також, в оновленій версії iAd Producer - нові елементи анімації з готовими ефектами. Програма дає розробникам можливість легко додавати анімовані переходи й ефекти в свій контент.

Завантажити програму можна в девелоперському центрі Apple.

Немає коментарів:

Дописати коментар