четвер, 29 травня 2014 р.

"Учетка" - економимо на покупки в App Store

Всі ми не проти заощадити на придбанні додатків в App Store. A багатьом з нас, хто качає їх десятками, це просто необхідно. І можливості для цього існують, наприклад, значні знижки та промо-акції від розробників, в рамках яких додатка тимчасово стають безкоштовними. Але вся проблема складається в тому, що чекати цих знижок та акцій не завжди вистачає терпіння - ось зайнялося мені і я хочу все відразу, тут і зараз.


І для таких нетерплячих вихід теж знайдеться. Існують сервіси, які за певну плату надають вам доступ до сотень додатків і ігор, що продаються в App Store.


Сьогодні в полі нашого зору потрапив один з таких сервісів -

У4etka.com, творці якого проаналізували вади і помилки колег-конкурентів і намагалися їх уникнути. І, в принципі, це у них вийшло.


Принцип роботи сервісу настільки ж простий, як і один із законів торгівлі, на якому він базується - оптом завжди дешевше.




Серед переваг можна відразу відзначити налагоджену систему автоматичної оплати та отримання доступу, можливість оплати за допомогою Webmoney, повна прозорість і гарантія - сервіс поверне вам гроші, якщо асортимент додатків в купленій з не відповідає вказаному на сайті.


Вигідно відрізняє сервіс від інших наявність пакетів в різних цінових сегментах - наприклад, ви можете завести собі аккаунт і зкачувати платні додатки безкоштовно в тестовому режимі протягом доби, a можете заплатити $35 за 1 680 додатків, які поодинці обійшлися б вам в 2475 доларів (Учетка «Стандарт»). Словом, сервіс передбачив товари для споживчих груп різних рівнів платоспроможності. І це, безумовно, плюс.


Отже, як це працює? За певну суму ви набуває будь пропонуються сервісом типів «учеток» (загальних акаунтів в App Store). На сайті їх представлено вісім, програми в кожному згруповані тематично. Зокрема, сервіс пропонує придбати за різні гроші жіночу, дитячу ігрову, літературну, кіно, бізнес і навігаційну «закладки», у кожній з яких зібрано в середньому 300-400 додатків. Осібно стоять учеткі «Економ», «Стандарт» та «Преміум», по своїй ціні містять пакети програм з різних тематичних груп.




Справедливості заради варто відзначити, що новинки й хіти (Angry Birds і FIFA 13) можна знайти не лише з «Преміум» або тематичної ігровій, а й в базовій «Стандарт», доступною в середній ціновій категорії (1 тисяча рублів), а деякі і в сегменті «Економ».


Учетку «Преміум» варто відзначити окремо - купуючи її, ви просто отримуєте доступ до всіх пакетів програм, тобто до всієї величезної бази, яку пропонує сервіс.


Процес реєстрації, придбання учеткі і переходу до безпосереднього користування їй займає кілька хвилин - при зовнішній складності і багаторівневості сервісу це приємно здивувало.


Крім очевидної фінансової вигоди, у сервісу є ще один серйозний плюс. За останні 2 року аудиторія користувачів ідевайсов значно розширилася і якщо раніше користувачі iPhone і iPad були в основному представники молоді, сьогодні «яблучні» новинки все частіше купують і їх батьки - люди, як правило, дуже зайняті, щоб осягати методом проб і помилок всі «тонкощі» начебто отримання Apple ID, пароль, реєстрації в iTunes і прив'язки до акаунта банківської карти.




Їм набагато простіше один раз придбати собі вподобану учетку і користуватися безкоштовно всіма купленими в ній додатками, яких до того ж стає все більше, оскільки база сервісу регулярно оновлюється. Діти таких батьків безпосередньо зацікавлені в знайомстві тат і мам з цим сервісом - одна учетка "Преміум" на сім'ю ви раз і назавжди позбавляєтеся від фінансових обмежень, що не дозволяють вам завантажити з App Store все, що душі завгодно.


Між тим, варто зазначити, що для того, щоб переносити викачані програми з комп'ютера на iPhone або iPad або ж назад, комп'ютер повинен бути авторизований. Авторизувати ж можна тільки п'ять комп'ютерів на один аккаунт. Тому в подібних сервісах авторизація комп'ютерів заборонена. Таким чином, завантажувати додатки з учеток потрібно тільки з самих девайсів. Варто згадати і про те, що в додатках з загальних учеток будуть недоступні покупки всередині додатків, а також резервне копіювання в iCloud. Всі ці обмеження, звичайно, неприємні, але для багатьох будуть менш істотні, ніж плюси цього сервісу.



Немає коментарів:

Дописати коментар