середу, 28 травня 2014 р.

"Комерційний директор" для iPhone і iPad - практичні поради професіоналів

Як виявити слабку ланку в системі продажів, як ефективно використовувати потенціал соціальних мереж у битві за клієнта, як скласти стратегічний маркетинговий план на рік, як боротися з безнадійними боргами, як правильно побудувати систему дистрибуції або написати лист, що продає для першої особи? Відповіді на ці запитання цікавлять усіх, чия робота пов'язана з продажами і комерційним менеджментом.


Знаючи свою справу "від і до", ні один справжній професіонал не відмовиться від можливості побачити, як аналогічні питання вирішують його колеги. І "Комерційний директор" таку можливість надає журнал пишуть практики, аналізуючи ситуації з власного досвіду.



«Комерційний директор» - практичне видання для комерційних директорів та керівників відділів продажів, одне з авторитетних вузькопрофесійних журналів з портфеля медіахолдингу "Актіон-Медіа", в який входять також "Генеральний Директор", "Головбух", "Фінансовий директор" і "Кадрове справа".


Мета проекту - допомогти комерційному директору, або менеджеру, ефективно вирішувати виникаючі в них запитання за всіма основними напрямками комерційної діяльності.







У кожному номері публікуються авторські інноваційні рішення по ефективній боротьбі з конкурентами, оптимізації каналів збуту і всієї системи продажів, організації взаємодії всіх служб компанії, формування асортиментної і цінової політики. Матеріали видання проілюстровано реальними прикладами з повсякденної практики, наочними схемами і графіками.


Видання, як і інші перераховані, має якийсь елітарний ореол - журнал популярний в професійному середовищі, розповсюджується по підписці, кожен номер коштує під тисячу рублів.




У iOS-версії видання не відступає від своєї маркетингової позиції - цінна інформація і слушні поради коштують недешево. В ньому можна купувати журнал як окремими номерами, так і оформити передплату терміном на півроку та на рік. З вмістом кожного номера перед покупкою можна ознайомитися тут. Функціонал додатка практичний і простий - можливість додати у Вибране і "Пошук".


Статті, в яких керівники відділів продажів діляться досвідом, не втрачають актуальності довгий час - в архіві журналу міститься більше тисячі кейсів з коментарями практиків російського бізнесу. Таким чином, оформивши передплату на півроку або рік, можна отримати доступ до всіх номерів журналу, а значить, одержати готові рішення завдань вашого бізнесу.


Сама ж програма "Комерційний директор"

доступний в App Store безкоштовно. Номери журналу в ньому продаються за досить високою ціною за мірками App Store, але значно дешевше свого паперового еквіваленту. І цілком адекватно доходів комерційного директора.

Немає коментарів:

Дописати коментар