четвер, 29 травня 2014 р.

Mailbox вже в App Store

Mailbox - це поштовий клієнт від Orchestra, який сильно відрізняється від того, що ми звикли бачити. Перші новини про Mailbox з'явилися ще в грудні.




Mailbox вже в App Store


Тоді з'явився сайт проекту, був показаний ролик з можливостями програми, озвучені її сильні сторони і вкрай незвичайний підхід до роботи з поштою. Mailbox - це перший поштовий клієнт, що пропонує обробляти листи, як справи. А справи потрібно розділяти по пріоритету, деякі вирішувати відразу, інші - відкладати на потім. Крім елементів списку справ, сильних якостях Mailbox жести, максимально полегшені ланцюжка листувань та інтуїтивний інтерфейс.



Mailbox вже в App Store


Вечори додаток з'явилося в

App Srore але на цьому хороші новини закінчуються. Концепція виявилася настільки популярною, що розробник, компанія Orchestra, ввела на своєму сайті реєстрацію бажаючих скористатися Mailbox і так зване резервування. Всім, хто хоче обзавестися клієнтом, необхідно залишити на сайті свій номер телефону, на який приходить особливий код, за яким закріплюється певне місце в черзі.




На даний момент в цій черзі стоїть близько 380 тисяч осіб. Судячи з усього, ця цифра буде тільки зростати, оскільки число бажаючих отримати новинку постійно зростає, збільшуючи і без того значну чергу.

Немає коментарів:

Дописати коментар