суботу, 31 травня 2014 р.

Тім Кук виступив перед співробітниками Apple

CEO Apple Тім Кук виступив перед співробітниками у Таун Хол, Купертіно. Мова на зібранні йшла про доходи, конкуренції і майбутнє компанії.





Зокрема, Кук прокоментував ситуацію з курсом акцій:





«Ми тільки що відзвітували про нашому кращому кварталі. Жодна технологічна компанія ще не домагалася таких результатів. Ми поступаємося тільки нафтовим гігантам. Не можу говорити за вас всіх, але особисто я не хочу працювати в нафтовій компанії». Кук підкреслив, що курс акцій не є пріоритетом Apple. Мета компанії - створювати нові продукти, які подобаються покупцям. Разом з тим, більшість з підрозділів Apple, узяті кожний окремо, могли б потрапити у сотню найбільших світових компаній.






Тім Кук виступив перед співробітниками Apple




Кук зазначив, що, незважаючи на переважання на ринку андроїдних продуктів, користувачі iOS більш задоволені якістю і функціональністю своїх девайсів і частіше використовують їх для своїх потреб. На доказ Кук навів статистику онлайн-покупок, здійснених американцями в день знижок «Чорна п'ятниця»: більшість придбань було скоєно за допомогою ідевайсов.





Глава Apple також оголосив про нові пільги для співробітників. Вони зможуть купувати зі знижкою неприв'язані iPhone, а також дефіцитні iMac і iPad Mini.

Немає коментарів:

Дописати коментар