суботу, 31 травня 2014 р.

Китай дорікнув Apple в поширенні порнографії

Китай дорікнув Apple в поширенні порнографії

Наша улюблена компанія вкотре потрапила на сторінки китайських газет. Зараз видання People's Daily помістило Apple в список компаній, магазини яких надають порнографічний контент.


Цілком ймовірно, що вживання імені компанії в такому неприємному контексті є продовженням серії нападів, подстегиваемых урядом Піднебесної, навіть незважаючи на той факт, що Тім Кук вже приніс вибачення громадянам країни за проблеми у наданні гарантійного обслуговування.


Так чи інакше, а матеріал містить дані про те, що App Store є одним з магазинів додатків, які містять неналежні дані. Хоча за правилами самого «яблучного» сервісу порнографічні додатки не можуть бути схвалені і допущені в App Store, китайські журналісти запідозрили недобре і попередили своїх читачів про небезпеку».


Варто зазначити, що в Китаї до такого роду матеріалів ставляться вкрай негативно, і є закони, караючі за розповсюдження порнографії. Якщо вести про «порно»-контенті в App Store дійдуть до влади, Apple може бути несолодко. Втім, саме цього, можливо, і домагаються високопоставлені політики - «видавити» найбільшу компанію США зі свого ринку, щоб підтримати вітчизняного виробника», або ж щоб не «годувати капіталістом».

Немає коментарів:

Дописати коментар