суботу, 31 травня 2014 р.

«Худей.RU»: їж не мало, але те, що потрібно

«Худей.RU»: їж не мало, але те, що потрібно

Багато хто прагне схуднути тільки для того, щоб влізти в нову спідницю.Однак забувають про те, що зайва вага - не тільки естетична проблема, але і проблема медична. Це фактор ризику розвитку серцево-судинних захворювань, діабету, захворювань опорно-рухового апарату (наприклад, артриту). Тому якщо у вас є хоча б десяток зайвих кілограм, у вас є привід замислитися: чи так вам необхідно їх на собі носити?


Якщо відповідь для вас очевидна, значить пора братися за справу. Пора шукати спосіб скинути все зайве.


Але найважче в цьому, здавалося б, плевом справі (хочеш схуднути - їж менше) - зберегти баланс. Нездорові дієти, які позбавляють організм корисних речовин, можуть бути не менш шкідливими, ніж вісцеральний жир.



«Худей.RU»: їж не мало, але те, що потрібно


Так що худнути треба правильно. Як саме, знає програма «

Худей.RU - курс щоденних корисних аудіолекцій про харчування». Це серія безкоштовних аудіолекцій, завдяки яким ви дізнаєтеся, як скинути зайву вагу і знайти здоров'я (а не розгубити його по дорозі, вимощеній пляшками з водою і кислими яблуками).


Система «Худей.RU» є комплексною, вона підходить до проблемі зниження ваги з усіх боків і дотримується правил здорового способу життя. Вона розповість вам, які продукти є шкідливими, а які - корисними; що таке дробове харчування і скільки потрібно пити, щоб виводити з організму зайву рідину; розповість про те, як худнути, не позбавляючи себе простих радощів; а також розкриває багато секрети правильного харчування, про яких ви, можливо, не чули раніше.



«Худей.RU»: їж не мало, але те, що потрібно


Весь курс лекцій розділений по тижнях, щоб ви пізнавали нове не абияк, а систематично, в потрібному порядку. Всі знання про харчування структуровані за тематикою та побудовані в логічний ланцюг. Це дозволить вам не втратити нитку оповіді і все запам'ятати.


Кілька лекцій з цього великого курсу лекцій доступні безкоштовно, а інші (додаткові) поширюються за символічну плату.


Завантажити додаток «Худей.RU - курс щоденних корисних аудіолекцій про харчування» можна в App Store,

скориставшись цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар