четвер, 29 травня 2014 р.

Pilot s Path - оновлена класика

Старше покоління, мабуть, пам'ятає аркади, де гравець повинен рятувати людей/виконувати які-небудь інші завдання, керуючи літаком або вертольотом в псевдотрехмерном просторі. Да-а, це були часи Atari, Sega з популярною Desert Strike, пізніше - "Шторм" для PC... Сучасна молодь навіть не уявляє, наскільки це цікаві ігри... Сьогодні ми хочемо розповісти вам про гру від вітчизняних розробників, команди Happymagenta,

Pilot's Path.


Головний герой - колишній військовий, льотчик ВПС США, який був з ганьбою звільнений і позбавлений всіх своїх звань. Але справжній професіонал не може довго сидіти без діла - наш герой знайшов бізнесмена з понтово сигарою, який люб'язно запросив і видав вертоліт. Але військовий змушений виконувати доручення боса, адже цей вертоліт потрібно ще й на щось утримувати.






Pilot s Path - оновлена класика




Вашим завданням є підбір ресурсів, які вільно лежать на суші - дошки, вази, ящики... Все це завантажується в обмежений вантажний відсік вертольота, після чого вам буде потрібно долетіти до бази, де всі зібрані речі перетворяться в гроші. З'явилися гроші, значить доведеться витратити їх на свою "ластівку": купити паливо, відремонтувати корпус, поліпшити з допомогою апгрейдів... І так по колу.






Pilot s Path - оновлена класика




Варто відзначити, що літати ви будете по випадково згенерованої карті. Світ дуже великий, всі ресурси розкидані по островах, яких, до слова, більше п'ятдесяти. Проходячи кар'єру другий раз, ви не зустрінете знайомі ландшафти, до яких могли звикнути, граючи в перший раз.






Pilot s Path - оновлена класика




Дизайн гри виконаний в ретро-стилі, але радує дуже висока деталізація. Pilot's Path чудово виглядає на iPhone 3Gs, але краще всього грати на останніх поколіннях гаджетів, які володіють Retina-дисплеями. До речі, прилоежние вже оптимізований для iPhone 5, за це окреме спасибі розробникам.






Pilot s Path - оновлена класика




А тепер до найцікавішого - взаємодія гри на різних пристроях. Ви можете з'єднати декілька гаджетів від Apple, щоб картинка була на одному, а джойстик - на іншому. Наприклад, підключивши iPhone до свого Apple TV, я використовував смартфон в якості джойстика, коли картинка була на екрані Full HD-телевізора.





Отже, pilot's Path буде дуже цікавий не тільки старшим поколінням, але й поціновувачам платформерів і аркад.










Немає коментарів:

Дописати коментар