суботу, 31 травня 2014 р.

Роздріб Apple очолить генеральний директор британської мережі Dixons Retail

Apple сьогодні оголосила в офіційному прес-релізі, що пост старшого віце-президента з роздрібної торгівлі, довгий час пустовавший після відходу легендарного Рона Джонсона, зайняв британський топ-менеджер Джон Броуитт.


Раніше Броуитт керував торгує споживчої електронікою європейської роздрібною мережею Dixons Retail, генеральним директором якої був з 2007 року. До приходу в Dixons Retail, Броуитт займав ряд керівних посад в Tesco. Має вчений ступінь з природничих наук Кембриджського університету і ступінь магістра ділового адміністрування Школи бізнесу Уортона. Броуитт приступить до виконання своїх обов'язків в Apple з початку квітня.


Нагадаємо, що заснував мережу Apple Store з самого першого магазину віце-президент Apple Рон Джонсон, завідував роздрібними продажами, 1 листопада покинув компанію, щоб стати президентом і головним виконавчим директором американської мережі універмагів J. C. Penney. Довгий час його пост був порожній - Apple ретельно підбирала йому наступника, а роздробом тимчасово керував фінансовий директор Apple Пітер Оппенгеймер.

Немає коментарів:

Дописати коментар