суботу, 31 травня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 6 березня


Безкоштовні додатки на 6 березняFineReader Touch (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - додаток-клієнт до веб-сервісу FineReader Online, яке дозволяє швидко і якісно створювати електронні копії паперових документів в популярних форматах із збереженням структури і стилю оригіналу (Word, Excel, PDF, ODT і так далі). Документи будуть доступні для редагування та повнотекстового пошуку.


Обробка документів проводиться в хмарному інтернет-сервісі FineReader Online, що забезпечує результати найвищої якості. Крім того, онлайн розпізнавання тексту дозволяє виключити яку-небудь значну навантаження на мобільний пристрій.



Зверніть увагу: ціну програми включено сто сторінок для розпізнавання через FineReader Online, додаткові пакети сторінок можна докупити прямо з самого додатка.



Безкоштовні додатки на 6 березняБезкоштовні додатки на 6 березняБезкоштовні додатки на 6 березня







Безкоштовні додатки на 6 березняСекс Енциклопедія (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - секрети ідеального сексу, правильний вибір партнера, сексуальний потяг, холостяцьке життя і статеві гормони... Відповіді на всі ці питання у додатку від Digest Media для вашого iPad.


Як задовольнити чоловіка, як задовольнити жінку, як залучити та втримати партнера, як знайти гармонію в сексуальному житті, знайти коханку або коханця, урізноманітнити свій секс, і ряд інших питань, що вас цікавлять інтимної сфери - у цьому довідковому посібнику.



Безкоштовні додатки на 6 березняБезкоштовні додатки на 6 березняБезкоштовні додатки на 6 березня


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар