четвер, 29 травня 2014 р.

Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone

Тревіс Дженсен - 33-річний американський фотограф, що працює в жанрі вуличної фотографії, головним інструментом якого стала камера iPhone. Про те, як це сталося, Дженсен розповів в інтерв'ю ресурсу DigitalTrends.






Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone




«Коли з'явився iPhone, я думав, що з ним не можна по-справжньому фотографувати. Все, що потрібно, - просто навести курсор і клацнути. Це дуже просто», - згадує він. Але одного разу Дженсен завантажив додаток

Hipstamatic, яке дозволяє імітувати прийоми аналогової фотозйомки, експериментуючи з віртуальними лінзами, плівкою і спалахом. Перед ним відкрилися нові можливості.





Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone




У Hipstamatic Дженсен знайшов свою комбінацію параметрів - лінза John S і плівка BlacKeys Supergrain - яка, на його погляд, ідеально передає його сприйняття. А згодом він переконався, що iPhone має переваги, яких позбавлена професійна камера.






Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone




«Він легкий, він маленький, дуже ненав'язливий. Люди відчувають себе більш невимушено, коли я знімаю на телефон, а це особливо важливо для вуличної фотографії. Я бачив власні знімки, надруковані в розмірі 36x36, і вони виглядають чудово. Важко повірити, що цей маленький девайс здатний робити такі великі зображення».






Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone




Остання книга Дженсена "Wish You Were Here" включила колекцію знімків, зроблених на iPhone 4. Нещодавно фотограф обміняв його на iPhone 5.






Тревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhoneТревіс Дженсен: професійний фотограф з iPhone

Немає коментарів:

Дописати коментар