четвер, 29 травня 2014 р.

«Автоштрафы» - знати наперед

Є речі, які краще знати наперед - менше проблем і істотна економія грошей.


До їх числа відноситься інформація про те, за що можуть загрожувати штрафи на дорозі. Знаючи те, що на дорогах робити не рекомендується, за що можна серйозно «влипнути», ви позбавите себе від зайвого головного болю. Крім того, знаючи свої права, ви зумієте уникнути незручної ситуації, в якій корумпований співробітник поліції намагається налякати вас штрафом за те, що не обкладається штрафом або навмисно завищує суму штрафу.


На жаль, час і бажання вивчати такого роду інформацію є не у всіх - більшість задовольняється правилами дорожнього руху. Та й то самими основними.


Але, якщо знайти мотивацію вивчати ще й правила штрафування не так просто (навіть після написаного нами), знайти час на вивчення питання набагато легше. Хоча б тому, що читати книжки давно не обов'язково. Їх завжди можна прослухати. Наприклад, сидячи за кермом автомобіля, не відриваючись від поїздки по місту або трасі. А щоб купити аудіокнигу, не потрібно нікуди ходити - достатньо зайти в App Store і відшукати там книгу

«Автоштрафы».



«Автоштрафы» - знати наперед


Це аудиосправочник, що містить всю необхідну інформацію про штрафування з точки зору ПДР. Прочитавши її, ви дізнаєтеся, які санкції загрожують за непристебнутий ремінь безпеки, неправильне тонування стекол, те або інше перевищення швидкості. Крім того, програма містить не тільки перелік ваших обов'язків, але і ваших прав: як вести себе у випадку неправомірного штрафування, як правильно оплатити штраф, - це та інші питання піднімаються на сторінках книги.



«Автоштрафы» - знати наперед


Так як «Автоштрафы» - це аудіокнига, додаток має вбудований плеєр і дозволяє прослухати кожну главу окремо і з легкістю повернутися до прослуханого в будь-який зручний час.



Завантажити додаток можна з магазину додатків Apple. Вартість книги для iPhone і iPad - 99 рублів.

Немає коментарів:

Дописати коментар