суботу, 31 травня 2014 р.

Як відключити Push-нотифікацію

Як відключити Push-нотифікацію
Деякі користувачі

іПланеты нарікають на те, що їм дуже заважають Push-повідомлення. В офіційному додатку сайту Планета iPhone є функція "Тихий режим", що дозволяє відключати Push-нотифікацію в нічний час. При цьому можна вибрати діапазон тихого режиму з 18.00 до 13.00 за місцевим часом. Можливість відключення повідомлень на весь день в програмі не передбачено, так як це можна зробити через налаштування iPhone.




іПланета, як і більшість інших програм, відправляє три види Push-нотифікації: звуки, нагадування, наклейки. Їх можна відключати як всі, так і кожну окремо. Для цього зайдіть в Налаштування/Повідомлення і знайдіть там іПланету.





Якщо хочете відключити тільки звуки - вимкни перемикач звуки. Також можна зробити і з наклейками на значку. Це той кружечок з цифрою пропущених повідомлень, який показаний на іконці до цього посту. Що стосується спливаючих банерів, то їх теж можна відключити, якщо вибрати пункт "Ні" або поміняти стиль нагадувань на ті спливаючі віконця, які були в попередніх прошивках. Для багатьох це може виявитися зручніше, так як на банерах текст для кого-то не так добре читаємо.






Як відключити Push-нотифікацію Як відключити Push-нотифікацію




Цікаво, що в

Посібник користувача для iOS 5 йдеться про те, що Програми, повідомлення для яких відключені, відображаються в списку "Не в Центрі повідомлень" (стор 161). Це насправді не зовсім так. Справа в тому що кожен додаток з Push-нотифікацією при першому запуску запитує дозвіл на відправку повідомлень, і якщо ви не хочете їх отримувати можете відповісти "Ні". В цьому випадку програма не буде посилати повідомлення і потрапить у цей список. Якщо ж ви спочатку відповіли "Так", а в же потім деактивируовали перемикач "Центр повідомлень", то повідомлення від таких додатків будуть приходити, але не потраплять в сам Центр повідомлень. Так що в цьому випадку не забудьте для відключення повідомлень зробити те, про що написано в попередньому абзаці.




Цікаво, що в iOS 4 є можливість відключення повідомлень відразу від всіх програм однією кнопкою.






Як відключити Push-нотифікацію Як відключити Push-нотифікацію




На жаль, в iOS 5 вона зникла і відключати повідомлення можна тільки для кожної програми окремо.

Немає коментарів:

Дописати коментар