четвер, 29 травня 2014 р.

Розіграш промо-кодів. Taskett

Розіграш промо-кодів. Taskett

В добі всього 24 години, але справ, які потрібно виконати за цей час, зазвичай, значно більше можливого. Тому що нам доводиться постійно переносити, планувати... Але, погодьтеся, все пригадаєш просто неможливо, тому на допомогу нам приходять додатки-органайзери, наприклад,

Taskett.


Різних додатків-напоминалок в App Store дуже багато, навіть Apple зробила таку програму за замовчуванням встановленої в iPhone. Але творіння від сторонніх розробників часто мають різні конкурентно-здатні функції... Один з головних плюсів у цій програмі - це його соціальність. Навіть самі розробники відносять її до жанру "соціальних планувальників завдань".






Розіграш промо-кодів. Taskett Розіграш промо-кодів. Taskett




Щоб почати повноцінне використання програми, вам необхідно зареєструватися. Але, повірте, це не займе більше 30 секунд! Активувавши свій обліковий запис, ви зможете насолодитися усіма функціями програми. Якщо ви з друзями/колегами/рідними ведете якийсь спільний проект, то у вас є можливість запросити їх в Taskett, після за допомогою email додати вашого знайомого чи друга через пошук в додатку.





Додаток Taskett складається з двох частин - це проекти і завдання. Звичайно ж, кожен проект складається із завдань, але вони виділені в окрему вкладку, де відображаються в дуже зручній формі. При створенні завдання ви зможете ви зможете призначати виконавців для кожного з них, визначати терміни виконання, виставляти теги і змінювати інші параметри... В кожному завданні є Time-стрічка, де видно, хто, що і коли зраджував або доповнював. Крім того в рамках одного завдання можна обмінюватися файлами і повідомленнями.






Розіграш промо-кодів. Taskett Розіграш промо-кодів. Taskett




Отже, програма Taskett дуже зручна і по-праву є кращою в своєму жанрі.

Додаток доступний в App Store для iPhone за 33 рублі. Якщо ж ви використовуєте більше 5 проектів, то вам буде потрібно додатково оформити платну підписку.




Якщо ви хочете взяти участь у розіграші промо-кодів для безкоштовного скачування цього додатка,

пройдіть по посиланню.




Нагадуємо, що кожен зареєстрований користувач може залишити заявку на отримання промокода на сторінці в нашому спеціальному розділі (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод").





Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед усіх претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".

Немає коментарів:

Дописати коментар