суботу, 30 серпня 2014 р.

Yell.ru - вся інформація про закладах вашого міста

Yell.ru - вся інформація про закладах вашого міста

Напевно у кожного міста є свій інтернет-портал, де можна почерпнути інформацію про будь-яких місцевих компаніях або закладах. Але подібний сайт ще знайти треба, та й багато хто з них настільки незручні, що користуватися ними абсолютно неможливо. Але є рішення - це геосоціальних сервіс

Yell.ru. Це найбільша база даних компаній, адрес, телефонів і відгуків в Росії!


Крім того, Yell це не тільки величезний каталог організацій, але і цілий збірник відгуків про кожну з представлених у списку компаній від таких же пересічних користувачів, як і ви. Це, безсумнівно, плюс цієї програми, тому що саме завдяки подібним відгуками можна зрозуміти, чи варто вам йти на побачення з дівчиною в цей ресторан чи ні. І як ви вже зрозуміли у цього сервісу, звичайно ж, є клієнт для iOS. Розглянемо його докладніше.


І так після запуску

додатки ви потрапляєте в головне меню з чотирма вкладками. Перша - «Поруч». Тут представлений великий список категорій різних закладів, починаючи ресторанами і закінчуючи АЗС. Вибравши потрібну категорію, ви автоматично потрапите в другу вкладку «Пошук». По натисненню на кнопку «Все» можна подивитися величезний список організацій по даній тематиці біля вас. Крім того можна звузити пошук і вибрати підкатегорію. Якщо ви знаєте точну назву підприємства, то можете вбити в рядок пошуку.



Yell.ru - вся інформація про закладах вашого містаYell.ru - вся інформація про закладах вашого міста


По натисненню на кнопку «Картка» можна дізнатися ту саму інформацію тільки більш наочно. Мабуть, це одне з найважливіших достоїнств програми. З їх допомогою можна легко і просто визначити місцезнаходження будь-якої організації і продумати маршрут прямування до потрібного місця. Ну і нарешті, якщо потрібний вам заклад не знайшлося, то його можна додати самостійно. До речі завдяки цьому сервіс активно розвивається.



Yell.ru - вся інформація про закладах вашого містаYell.ru - вся інформація про закладах вашого міста


Визначившись із закладом, по натисненню на нього можна перейти до меню з більш детальною інформацією: точна адреса, карта, сайт, номер телефону, інформація, відгуки та багато іншого. Крім того заклад можна додати у вибране список обраних місць доступний в окремій вкладці), прикріпити фотографію, залишити відгук або відредагувати запис.


Ну і нарешті, остання вкладка - «Налаштування». Тут можна вказати свій аккаунт на сайті Yell.ru, щоб залишати свої відгуки, прив'язати акаунти ВКонтакте, Facebook або Twitter, а також вказати свій регіон.


Що стосується інтерфейсу, то він досить добре продуманий. Все просто і інтуїтивно зрозуміло. З програмою дуже приємно взаємодіяти, і жодних нарікань на її роботу немає.


Додаток може похвалитися по - справжньому величезною базою даних, практично всіх міст Росії. Аналогів такому сервісу мабуть більше не знайти в AppStore. Yell працює на території всієї Росії. Найголовнішим зручністю в додатку є, звичайно ж, карти. Yell дозволить знайти адресу та телефон будь-якої організації у вашому місті і дізнатися відгуки про нього. Це унікальний довідник з вичерпною інформацією в ваше кишені. Рекомендую зареєструватися на сервісі і

завантажити цей додаток усім користувачам "яблучних" девайсів. Додаток поширюється безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар