суботу, 30 серпня 2014 р.

Програми зі знижкою на 5 грудня


Програми зі знижкою на 5 грудняLangBook (iPhone, iPad; 392р(9.99) → 169р(4.99); Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - програма зроблена спеціально для російсько говорять користувачів, повністю перекладена на російську мову. У налаштуваннях можна вибрати мову інтерфейсу незалежно від мови, що використовується за замовчуванням. LangBook має вбудовані словники, з можливістю безкоштовного додавання додаткових словників, довідників і звуків. Також програма має такі можливості як: картки статей перекладу підтримують посилання для переходу на слова синоніми або на приклади інших слів/фраз; переклад з буфера обміну; для Англійських слів доступна транскрипція, а для росіян наголосу; пошук по всіх словниках; підтримка iCloud. Всі налаштування, списки історії та обраного, замітки передаються в хмару.



Програми зі знижкою на 5 грудняПрограми зі знижкою на 5 грудня







Програми зі знижкою на 5 грудняКалькулятор Pro
(iPad; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4.5) - перший калькулятор для iPad, зроблений з розумом! Калькулятор Pro сподобається всім, хто цінує простоту і функціональність. Додаток складається з двох стильних калькуляторів, елегантний дизайн яких порадує всіх без винятку. Для простих обчислень користувачі зможуть скористатися стандартним калькулятором, а професіонали будуть у захваті від калькулятора з розширеними можливостями.



Програми зі знижкою на 5 грудняПрограми зі знижкою на 5 грудня


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар