неділю, 31 серпня 2014 р.

FlipSide: грай з енергією Сонця

Всі, хто любить пограти на смартфонах, рано чи пізно приходять до розуміння того, що їм хочеться отримати чохол, який по функціоналу міг би замінити геймпад... Проте створити такий чохол для iPhone (або будь-якого іншого смартфона) не так-то просто.



FlipSide: грай з енергією Сонця


Втім, попит народжує пропозицію. І сьогодні ми покажемо вам прототип такого чохла від хлопців з Frangipane, що працюють спільно з iDevices. Новинку назвали FlipSide, і їй безумовно є чим нас здивувати.


По-перше, концепт дуже нагадує класичний геймпад (наскільки це взагалі можливо, коли ми говоримо про чохол для смартфона). По-друге, поєднання ємною батареї і можливості підзарядки з використанням енергії Сонця позбавляє нас від необхідності постійно шукати розетку.



FlipSide: грай з енергією Сонця


Єдине, що поки заважає появи серійної версії чохла, це брак фінансування, проте розробники сподіваються швидко набрати потрібну суму, використовуючи для цього всім відомий

Kickstarter.


У планах розробників створити аналогічний чохол для пристроїв під управлінням Android, так що інтерес до концепту, швидше за все, проявлять не тільки власники смартфонів від Apple.




Якщо задум здалася вам цікавою, то допомогти розробникам можна

ось тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар