пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Програми зі знижкою на 28 червня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступні в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червня Рейтинг: 1164

Phone Drive

Програми зі знижкою на 28 червня
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 червня

Phone Drive дозволяє зберігати, переглядати і управляти файлами на вашому iPhone або IPad. Ви можете підключитися до Phone Drive з будь-якого Mac або ПК через Wi-Fi мережі і передавати файли шляхом перетягування і перетягувати файли прямо з Finder або Провідника Windows. Phone Drive функції перегляду документів, PDF Reader, музичний плеєр, переглядач зображень, диктофон, текстовий редактор, менеджер файлів і підтримує більшість файлових операцій: як видаляти, переміщати, копіювати, електронна пошта, обмін, ZIP, розпакуйте і багато іншого.

Підтримувані пристрої: всі
Розмір: 15.8 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Eightythree Technology

Програми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червняПрограми зі знижкою на 28 червня Рейтинг: 7649

eWeather HD

Програми зі знижкою на 28 червня
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 червня

Ласкаво просимо в ексклюзивне погодне додаток гідне стати вашим. Дозвольте собі насолодитися його індивідуальністю і кожен день стане виключно вільним від погодних негараздів. Скоряйте світ разом. Стильний iOS 7 дизайн, 10-денний і погодинної прогнози від двох метеоагентств, барометр, графіки, інтерактивні карти погоди, живий індикатор температури на домашньому екрані, перетворять ваш iPhone або iPad в потужну погодну станцію.

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPad, iPad 2, iPad Mini 4G, iPhone 4S, iPad Mini, iPhone5s, iPodTouchFifthGe
Розмір: 35.1 MB
Мова: UK, FR, IT
Видавець: Elecont LLC

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар