суботу, 30 серпня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 25 лютого


Безкоштовні додатки на 25 лютогоInstalyrics (Mac; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - є першою програмою, що пропонує широкий вибір пісенних текстів, вона не залежить від будь-якої бази даних обмеженого змісту, з її допомогою ведеться пошук на тисячах сайтів.


Instalyrics швидко знаходить слова будь-якої пісні, правильно позначені тегом на вашому проигрывающем пристрої. Не має значення, це стара пісня або нова, Instalyrics використовує інформацію з тегів id3, щоб ініціювати пошук в мережі Інтернет і знайти текст пісні якою завгодно мовою.



Безкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютого







Безкоштовні додатки на 25 лютогоHapplink - цікаве поруч
(iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5: Мова: російська - де б ви не були, Happlink покаже, з ким з людей навколо вам буде цікаво поспілкуватися, грунтуючись на спільності ваших занять і інтересів.


Коли ви йдете по місту, Happlink сканує людей і місця навколо і повідомляє вам про те, що поруч є людина з цікавим заняттям і шукає компанію. Знаходьте нових друзів по своїм інтересам, відкривайте нові місця, захоплення і події.



Безкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютого







Безкоштовні додатки на 25 лютогоЯк схуднути (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - як стати володаркою красивої талії, в короткий термін скинути зайву вагу, позбавитися від целюліту, схуднути після пологів і виглядати просто приголомшливо? Все це можливо з грамотно підібраною дієтою.


Додаток «Як схуднути» стане незамінним помічником для тих, хто піклується про свою красу і хоче постійно бути у формі. Аудіокурс містить ефективні рекомендації по програмі зниження ваги і здорового харчування. Прослухавши інформацію про склад раціону, розмір порцій і частотою споживання їжі кожної дієти, ви зможете підібрати ту програму, яка підходить саме вам.



Безкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютого







Безкоштовні додатки на 25 лютогоCeltic Tribes (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5: Мова: українська) - це епічність ММО-стратегія, яка відбувається за часів кельтів.


Поринь у зачарований і містичний світ і стань сильним правителем кельтийского народу. Завербуй божевільну орду з пращників, секирщиков та інших варварських воїнів і посилай їх у бою проти тисяч інших гравців, щоб зайняти їх села. Зроби з свого маленького села поселення за допомогою магічних артефактів і містичних рун. Об'єднуйся з іншими гравцями в альянси і обмінюйся з ними необхідними ресурсами. Доведи свою перевагу на полі бою і примусь світ здригнутися від твого правління.



Безкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютого







Безкоштовні додатки на 25 лютогоCall of Mini: Zombies (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - це ще один драйвовий зомбі-слешер, в якому після події на АЕС, у вашому улюбленому місті люди почали поводитися як-то неправильно, позеленіли, мізки їдять, бурмочуть щось невиразне.


Загалом, на обличчя всі ознаки того, що зомбі-апокаліпсис настав. Ну, а вам, як водиться, дісталася роль того, хто буде їх «лікувати». Дістаємо пістолет, дробовик або ракетницю і починаємо кришити голодних зомбі направо і наліво. Багатий арсенал, можливість прокачування і поліпшення екіпіровки, ну і орди голодних і злих зомбі, які так і прагнуть відкусити шматочок вашого сірої речовини, роблять цю гру гідним представником свого жанру.



Безкоштовні додатки на 25 лютогоБезкоштовні додатки на 25 лютого


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар