неділю, 31 серпня 2014 р.

NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам

Ми вже неодноразово

розповідали про відносно новій платформі для електронних журналів NARR8, в даний час представленої в App Store. В свій час їй вдалося поєднати всі переваги інтерактивних книг з фірмовою «яблучної» системою розповсюдження iBookstore. І сервіс продовжує розвиватися, випускаючи оновлення, про які має сенс розповідати всякий раз.


6 лютого в App Store з'явилася нова версія програми. Крім того, що в ньому регулярно оновлюється вміст, є й інші нововведення, про які варто розповісти.


Ті користувачі, які заходять в

NARR8 кожен день, отримують на рахунок віртуальні монети NARRs-внутрішню валюту програми. За NARRs ви зможете придбати колекційні предмети серіалів, які будуть з'являтися в спеціальному розділі меню «Мої колекції».


Також в оновленій версії програми, розробники значно оптимізували роботу форуму і ввели і нову систему повідомлень. Творці додатка прислухаються до думки користувачів, яке можна висловлювати в коментарях в App Store і якщо у вас є цінні пропозиції по поліпшенню роботи сервісу, вони можуть бути втілені в життя вже в наступних апдейта.



NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам


Для тих же, хто ще не знайомий з цим оригінальним і яскравим додатком, має сенс розповісти про нього докладніше.


Відразу ж після запуску NARR8 користувачеві відкривається чудово опрацьовану головне меню з фантастично стильним дизайном. Вже з перших хвилин використання NARR8 починаєш повною мірою усвідомлювати прагнення розробників запропонувати користувачам і видавцям неймовірно якісну платформу для поширення інтерактивних електронних книг і коміксів.



NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам


Перед використанням можна відрегулювати рівень звуку і вибрати мову для меню, а також журналів.


На поточний момент в NARR8 є лише два мовних пакету: англійська та російська.


В головному меню необхідно підібрати серію журналів, після чого, стилізованої під загальну тематику NARR8 «вертушці», вибрати відповідну частину або епізод, в якій також можна переглянути демонстраційний ролик або завантажити повну версію на свій девайс.



NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам


І тут користувачів чекає черговий приємний сюрприз - усі представлені інтерактивні книги і комікси доступні для завантаження абсолютно безкоштовно. В самому додатку присутні журнали і комікси самих різних жанрів: від науково-популярних та історичних до розповідей про супергероїв і жахів.


Кожен з серіалів володіє власною системою управління з деякими спільними елементами. Наприклад, розробники NARR8 додали можливість вибору сторінки у бічному меню.



NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам


Однією з «фішок» NARR8 можна вважати можливість синхронізації між кількома пристроями. Для цього необхідно зареєструватися в додатку або авторизуватися за допомогою акаунтів соціальних мереж Facebook і Twitter.


Так як деякі з інтерактивних серіалів займають чимало місця в пристрої, розробники додали можливість їх вибіркового видалення зі спеціального меню.



NARR8: внутрішня валюта постійним користувачам


Після тривалого часу читання книг і перегляду анімованих коміксів, а також журналів в NARR8 починаєш розуміти, що єдиним мінусом додатка є відсутність версії для iPhone. Але враховуючи регулярність оновлень і поліпшень, можна сподіватися, що вона не за горами. Може бути NARR8 на поточний момент і не може повною мірою конкурувати з iBookstore, але розробники постаралися зробити свою платформу максимально привабливою, і вона обов'язкова знайде своїх шанувальників.

Скачати NARR8 можна абсолютно безкоштовно.


Немає коментарів:

Дописати коментар