субота, 30 серпня 2014 р.

Співробітники Apple отримали лист від Тіма Кука

Співробітники Apple отримали лист від Тіма Кука

Тім Кук розіслав співробітникам Apple лист, в якому він висловив особливу подяку за їхню відданість компанії з Купертіно, а також докладно розписав, в чому полягає суть продажів iOS 7 і анонсованих 10 вересня смартфонів.



У своєму листі директор компанії Apple називає iPhone 5S і iPhone 5C результатом спільної творчості «апаратного і програмного забезпечення, яке може створити тільки Apple». Тім Кук закликає команду Apple не розслаблятися, особливо напередодні новорічних свят, адже багатьом клієнтам захочеться випробувати нові ідевайсы.



Глава Apple також написав кілька слів і про виходить вже 18 вересня iOS 7, назвавши інтерфейс операційної системи «приголомшуючим і інтегрованим в iPhone 5S і 5C, перший з яких вперше буде працювати з передовими 64-бітними технологіями».



Крім вищенаведених слів про нові продукти, Тім Кук висловив надію на «схвильованість працівників компанії перед надходженням смартфонів в продаж» і закликав їх до справного і чітко злагодженої роботи. Під листом стояло просте підпис без зайвого пафосу, незважаючи на високу посаду директора: Тім.

Немає коментарів:

Дописати коментар