пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Apple має намір видалити додаток Evi з App Store

Apple має намір видалити додаток Evi з App Store

Увечері в п'ятницю минулого тижня в офісі True Knowledge пролунав телефонний дзвінок - представник Apple Річард Чіпман повідомив, що компанія готується видалити

додаток Evi з асортименту App Store, посилаючись на статтю в технічних умовах про "видалення додатків, які вводять в оману, будучи схожими на існуючі продукти Apple або рекламні теми".


Примітно, що обидві програми використовують технологію розпізнавання мови від Nuance, але при цьому Evi працює на пошуковому рушії True Knowledge, яким Siri не користується. Між продуктами є й інші очевидні відмінності.


Безумовно, Apple не подобається популярність чужого цифрового помічника, мережевих згадках про яке використовує порівняння "краще, ніж Siri" і фрази на кшталт "тепер не потрібно купувати iPhone 4S". Про що говорить і затримка виходу оновлення для Evi, яке вже три тижні чекає схвалення Apple.


Схвалення, швидше за все, оновлення не отримає, як і сама Evi, ймовірно, дуже скоро пропаде з App Store. При цьому 200 тис. користувачів, які придбали Evi, залишаться з "мертвим" додатком, подальшого розвитку якого не передбачається.

Немає коментарів:

Дописати коментар