неділю, 31 серпня 2014 р.

Програми зі знижкою на 20 лютого

Практикується розробниками додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютого Рейтинг: 39

Air-Photos

Програми зі знижкою на 20 лютого
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 20 лютого

Air-Photos - додаток для перегляду фотографій по Wi-Fi безпосередньо з комп'ютера, без синхронізації. Якщо вас завжди удручал процес завантаження фотографій з комп'ютера в i-пристрій, особливо коли потрібно зберегти оновлювані знімки, у вашому мобільному пристрої вічно недостатньо пам'яті для зберігання тисяч фотографій і ви хотіли б переглядати фотографії прямо зі свого комп'ютера, не вдаючись до синхронізації, то на всі ці запитання є одна відповідь: Air-Photos.

Підтримувані пристрої: iPhone5s, iPad Mini 4G, iPhone 4S, iPad 2, iPhone5c, iPad Mini, iPadTh
Розмір: 5.1 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: AirPhoto

Програми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютого Рейтинг: 899

Percepto

Програми зі знижкою на 20 лютого
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 20 лютого

Брюс заснув і потрапляє в дивну кімнату, які можуть бути зведені до двох вимірах. Допоможіть йому знайти свій шлях до дверей, повертаючи кімнату і стискаючи в нову точку зору. Після того як ви освоїли основи обертається кімнати, ви зіткнетеся з новими елементами головоломки, які змусять вас думати в тривимірному, але рухаються в двомірному. Переміщення блоків можете взяти до місця призначення, але тільки після того, як вони були включені за допомогою кнопки.

Підтримувані пристрої: iPhone 4, iPhone 5, iPhone 3GS, iPad Mini 4G, iPad 2, iPod Touch 4G, iPhone 4S
Розмір: 10.2 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Daniel Hooper

Програми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютого Рейтинг: 2633

Traktor DJ

Програми зі знижкою на 20 лютого
329 руб. 165 крб.
Програми зі знижкою на 20 лютого

Traktor DJ - це чудовий додаток, яке дозволяє створювати музичні мікси буквально в кілька торкань. Вам потрібно тільки прикласти пальці до ділянки треку на дисплеї iPad і звичними вами жестами керувати ними. Додаток автоматично розпізнає ритм, має інтеграцію з вбудованою медіатекою планшета і прив'язку до iTunes, підтримує настільну версію Traktor Pro і цим можливості програми не обмежуються. Також програма вміє аналізувати музичну бібліотеку планшета, розбиваючи треки за ритмом, настроєм і тому подібним, і дає рекомендації щодо того, який трек добре поставити наступним.

Підтримувані пристрої: iPad Mini 4G, iPad 2, iPad Mini
Розмір: 57.1 MB
Мова: EN
Видавець: NATIVE INSTRUMENTS GmbH

Програми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютогоПрограми зі знижкою на 20 лютого Рейтинг: 1028

Traktor DJ for iPhone

Програми зі знижкою на 20 лютого
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 20 лютого

Traktor DJ for iPhone - це чудовий додаток, яке дозволяє створювати музичні мікси буквально в кілька торкань. Вам потрібно тільки прикласти пальці до ділянки треку на дисплеї iPhone або iPod, і звичними вами жестами керувати ними. Додаток автоматично розпізнає ритм, має інтеграцію з вбудованою медіатекою пристрою і прив'язку до iTunes, підтримує настільну версію Traktor Pro і цим можливості програми не обмежуються. Також програма вміє аналізувати музичну бібліотеку планшета, розбиваючи треки за ритмом, настроєм і тому подібним, і дає рекомендації щодо того, який трек добре поставити наступним.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPhone 4S, iPhone 3GS, iPad 2, iPhone 5, iPhone5s
Розмір: 49.8 MB
Мова: EN
Видавець: NATIVE INSTRUMENTS GmbH

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар