пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку

«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку

Спеціально для людей, які не люблять програми з внутрішніми покупками, вийшла Преміум-версія кулінарного додатки

«Готують все! ». Ми вже публікували в березні огляд безкоштовної версії, і з тих пір додаток домігся чималих успіхів для кулінарного проекту: Apple на кілька тижнів помістило додаток в категорію «Нове і цікаве» у добірці App Store, і за 4 місяці «Готують» завантажили понад 400 000 осіб. Додаток початку орієнтоване тільки на російськомовну аудиторію, тому усі рецепти, наведені в додатку, враховують наявність продуктів у наших магазинах.



«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку


Скачати додаток ви отримаєте відразу понад 1500 покрокових рецептів з фото кожного кроку, заплативши тільки за стрибка програми. Розробники обіцяють щомісяця поповнювати базу рецептів, додаючи 100-150 рецептів кожен місяць. Причому нові рецепти будуть доступні всім користувачам преміум-версії програми «Готують всі! » абсолютно безкоштовно.



«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку


Навіть якщо у вас немає досвіду в приготуванні страв, ви напевно зможете приготувати багато з описаних рецептів. Зручний пошук рецептів дозволяє шукати не тільки по стандартним параметрам, начебто інгредієнтів або назви страви, але і специфічним, таким як складність. Всі рецепти в додатку докладно розписано по кроках і, що найважливіше, для кожного текстового кроку є своя окрема фотографія. Фотографії виглядають дуже смачними і справді професійними - будь-який рецепт, описаний в додатку хочеться приготувати.


З часів виходу безкоштовної версії програми з'явилося декілька приємних і при цьому дуже важливих функцій. Наприклад, тепер ви з легкістю можете надіслати список інгредієнтів на свою електронну поштову скриньку, попередньо обравши саме ті інгредієнти зі списку, яких у вас не вистачає для приготування страви.



«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку


Також з нововведень варто відзначити можливість додавати власні нотатки до будь-якого рецепту.


Всі рецепти оцінюють самі користувачі програми за шкалою з 5 сердець. Причому ви так само можете оцінити програму і ваша оцінка врахується при складанні рейтингу вибраного рецепту.



«Готують»: 1500 покрокових рецептів в одному додатку


Додаток універсальне; це означає, що при покупці на iPhone ви можете завантажити його на iPad безкоштовно і навпаки. Сьогодні останній день, коли додаток продається з 80% знижкою всього за 99 рублів, але скоро його ціна підвищиться до 499 рублів.



Завантажити безкоштовну версію програми «Готують» ви можете за посиланням (додаток із внутрішніми покупками, вартість всіх рецептів 499 рублів).



Скачати преміум-версію програми «Готують» без внутрішніх покупок ви можете за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар