суботу, 30 серпня 2014 р.

Промисловий дизайнер коментує корпус iPhone 5

Відомий промисловий дизайнер Дон Леман прокоментував з'явилися зображення корпусу нового iPhone у форматі «unibody». Пропонуємо вашій увазі кілька витягів.


«У ньому немає окремих частин - всі деталі складають єдине ціле. Це найголовніше в новому дизайні. Подібне інтегральне рішення дозволяє зробити пристрій міцніше, тонше і легше. Воно конденсує кілька окремих частин в один найкращий елемент».


«Тонкість - найважливіша властивість нового дизайну. Подивіться на свій iPhone 4/4S з боку. А тепер уявіть, що новий пристрій товщиною всього лише з його металеву частину. Це серйозний крок вперед. За моїми підрахунками новий дизайн буде на 2-3 міліметра вже того, що ми маємо в iPhone 4S. Звучить не дуже сильно, але практична різниця буде величезна. Це означає товщину меншу на 32%. Для порівняння, Retina MacBook Pro всього на 25% тонше старого MacBook Pro».


«На перший погляд відмінностей від попередника не надто багато, але коли ви дійсно вникніть в суть, ви зрозумієте, що зроблені тонни змін, які покращують пристрій. Якщо ви не захоплені зараз, то обов'язково будете, коли побачите пристрій живцем».



Промисловий дизайнер коментує корпус iPhone 5

Немає коментарів:

Дописати коментар