пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Портрет Стіва Джобса з кнопок комп'ютерної клавіатури

Портрет Стіва Джобса з кнопок комп'ютерної клавіатури

Американський художник з Орландо Дуг Пауелл прославився на весь світ завдяки своїй неймовірній колекції картин, ознайомитися з якими можна за цим посиланням. Одна з останніх його робіт - це портрет співзасновник Apple Стіва Джобса. Здавалося б, що може бути особливого? Вся справа в тому, що дана робота виконана виключно з клавіш комп'ютерної клавіатури.



Фізичні дані картини вражають: її висота становить 2, 1 метра, а ширина - 1, 5 метра. На виготовлення портрета було витрачено близько 6000 клавіш. Якщо бути точним - 5892. На створення пішло більше 200 годин. На цьому креативні задатки Дуга не закінчуються: при пильному розгляді на портреті можна виявити «яблучні» слова - Macintosh, Apple, Pixar, iTunes або афоризми Джобса.



Портрет Стіва Джобса з кнопок комп'ютерної клавіатури



«Залишайтеся голодними, залишайтеся безрозсудними», - один із знайдених на картині висловлювань.



«Я хочу, щоб глядачі могли ознайомитися з тим нескінченним, глибоким поєднанням думок, ідей і натхнення, яке, безумовно, пройшло через цей «технологічний ілюмінатор». І все це стало можливо завдяки звичайній комп'ютерній клавіатурі», - каже Пауелл про своє створення.



Мало сказати, що задумка вийшла креативної, свіжої або «чіпляє». Кожен глядач знайде в ній щось виключно для своєї голови - це важливіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар