пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід

Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід

На світі існує величезна безліч ігор про Дикий Захід, але от якщо Дикий Захід перенести в загробний світ - це вже буде щось нове. Так і вчинила компанія Chillingo Ltd, випустивши гру Gloomy Hollow. Тому хапайте револьвер і готуйтеся стріляти у все, що рухається.


У більшості ігор, для того щоб почалася якась історія, повинно трапиться горе. На цей раз біда не обійшла стороною сумний загробний містечко Gloomy Hollow. Хтось вкрав кристали душі, а без них на тому світі живеться не надто солодко, тому мер змушений просити допомоги у кожного новоприбулого.



Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід


У грі є три персонажі зі своєю передісторією та особливостями. По-перше - це Устатый Джим, який колись був шерифом, поки не загинув від бандитської кулі. Джим володіє револьвером і може закидати ворогів динамітом. Другим персонажем є міський коваль Сміті. Він ще в ту далеку пору задумався про можливості кіборгів і вирішив замінити свою ліву руку на механічну. За що і поплатився життям. Зате тепер з її допомогою, а також маючи досить важкий молот, він і трощить навколишню дійсність. І, нарешті, Розі. Вона - колишня співачка в салуні, яка була вбита, коли намагалася мухлювати в покер. Їй в якості зброї дісталися ножі. Одночасно грати всіма трьома персонажами не можна, але можна вибирати, ким проходити наступний рівень.



Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід


За завершення кожного рівня даються ключі, якими можна відкривати ворота, попадаються по міру проходження гри. За воротами заховані скрині зі зброєю, бронею і золотом. Загалом, з усім тим, заради чого люди грають в такі ігри. Щоб за проходження рівня отримати всі три ключа, доведеться також відшукати всі п'ять захованих кристалів душі і вбити всіх монстрів. Якщо ж ключів не вистачає для відкриття всіх дверей, можна використовувати дорогоцінні камені, які іноді випадають з монстрів. А їх запас завжди можна поповнити через in-App Purchase. Хоча можна просто ще раз пройти один із старих рівнів.



Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід


Крім цього, в місті можна отримати додаткові завдання, за які обіцяють гори золота і досвіду. Для цього треба поговорити з персонажами з питальним знаком над головою, або прочитати дошку оголошень. Також у місті можна підвищити рівень персонажа, вибрати додаткові вміння або позбавитися від непотрібного мотлоху і купити потрібне. Ще, можна модернізувати свою зброю, зробивши його більш смертоносним. Може здатися, що розгойдувати всіх трьох героїв не має сенсу, однак на деяких рівнях зустрічаються скрині, дістатися до яких зможе лише якийсь один конкретний персонаж.



Gloomy Hollow: загробний Дикий Захід


Ну і наостанок хотілося б сказати про те, як виглядає гра. Графіка в Похмурі Hollow дуже сильно схожа на World of Warcraft - там такі ж мультяшні і трохи кутасті герої з непропорційно великою зброєю і гарною анімацією. А поки ви трощіть монстрів і знищуєте все навколо, на задньому плані звучить ненав'язлива музика, яка хоч і не запам'ятовується, але і не відволікає від основної дії. Вартість гри складає 33 рубля, і її можна

завантажити за посиланням в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар