суботу, 30 серпня 2014 р.

[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro

[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro

Що ви робите, якщо вам потрібно зорієнтуватися на незнайомій місцевості і при цьому у вас немає доступу до інтернету? Паперовими картами користуватися незручно, навігатор не завжди під рукою. У такі моменти дуже корисно мати у вашому iPhone/iPod touch або iPad

програма MapsWithMe з офлайн картами всього світу.



[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro


Основна "фішка" програми - карти MapsWithMe працюють повністю без підключення до мережі. Перед поїздкою в яку-небудь країну завантажте на свій пристрій карту, і потім Інтернет вам більше не потрібно. Також підкуповує, що не потрібно закачувати карти міст окремо. Ви завантажуєте всю країну або регіон цілком і отримуєте не тільки детальні карти міст, але і карти передмістя, сіл і самих глухих і віддалених куточків.



[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro


У MapsWithMe Pro є офлайн пошук по карті, який відмінно працює навіть у важких російських реаліях. Ви можете шукати міста і вулиці, банки, ресторани, парки, кінотеатри - немає нічого простіше з MapsWithMe Pro. Розроблений пошуковий механізм, який передбачає ваш запит, зробить процес знаходження закладу максимально швидким та простим. Результати пошуку сортуються за відстанню до потрібного вам об'єкта, і вказується напрям, у якому він знаходиться.



[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro


Збираючись у подорож, відзначте на карті MapsWithMe місця, які плануєте відвідати, і збережіть їх в Закладках. Наприклад, в окрему групу зберіть ресторани, окремо - пам'ятки, магазини, банкомати і т. д. Кожній групі закладок можна привласнити будь-яку назву і призначити свій колір. А потім ви без зусиль знайдете потрібне місце на карті!



[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro


Для зручності карту можна повертати вручну. А якщо включити режим автоповороту, карта буде обертатися автоматично в залежності від напрямку вашого руху. Варто відзначити, MapsWithMe Pro працює дуже швидко. Ніяких тобі сірих квадратів при промальовуванні даних, інформація відображається моментально, і, що важливо, карти не займають багато місця в телефоні. Наприклад, вся Іспанія важить всього лише 203 Мб.



[Новорічний розіграш промо-кодів] MapsWithMe Pro


Незаперечний плюс MapsWithMe Pro - в одному додатку знаходяться карти всіх країн світу. Тобто скачавши програму один раз, вам не доведеться більше ні за що доплачувати.


Отже, наша порада: якщо ви подорожуєте хоча б раз на рік, обов'язково скачайте собі MapsWithMe Pro. Карти завжди будуть у вашому телефоні, навіть якщо немає інтернету, і ви пристойно заощадити на роумінгу.



Купити програму можна в App Store.





Кожен зареєстрований користувач може

залишити заявку на отримання промокода на сторінці розіграшу промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання «Залишити заявку на промокод»). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: «Промокод вам не дістався».


Немає коментарів:

Дописати коментар