пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Продажі Galaxy Gear зганьбили Samsung

Продажі Galaxy Gear зганьбили Samsung

Випуск компанією Apple першого iPhone дав ковток свіжого повітря для девайсів з сенсорним екраном, кардинально перевернувши уявлення споживачів про ідеальному телефоні. А вихід iPad сприяв формуванню нового сегмента ринку, за лідерство у якому вже не перший рік намагаються боротися інші компанії. Деякі конкуренти розраховують, що здатні також вчинити щось грандіозне, але от тільки «знахідка» у вигляді годинника Samsung Galaxy Gear виявилася провальною справою.



Ми вже писали про те, що споживачі висловили своє тверде думка щодо цього пристрою. Тепер же ми можемо скористатися об'єктивними даними, наданими корейським виданням Business Korea. Так, в даний час «розумні годинник» продаються в кількості 800-900 штук в день, і це число з кожним днем падає. Загальні продажі склали 50 000 девайсів - це набагато менше очікуваного.



Apple вдалося добре зацькувати конкурента і, таким чином, спровокувати його на поспішний крок. Тепер компанія може спокійно зайнятися розробкою своїх годин iWatch і випустити гідний продукт для формування нової ринкової ніші.

Немає коментарів:

Дописати коментар