суботу, 30 серпня 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень


Новинки App Store за минулий тижденьТаємна Земля HD (iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - захоплююча гра, яка відкриває перед гравцями загадковий світ загублених у просторі і часі островів.


Гравцям належить пройти крізь древній портал, щоб здобути владу над часом, змінити хід історії і врятувати жителів цих земель від передбаченої катастрофи. Великий Вождь, мудрий Шаман, хоробра Мисливиця за скарбами, таємничий Медіум і безліч інших персонажів розкажуть свої захоплюючі історії та допоможуть знайти відповіді на всі питання. Величні палаци, потаємні обителі, найбагатші скарбниці розкриють свої секрети в минулому і сьогоденні. Напередодні катастрофи стародавньої імперії загрожують натовпи підступних ворогів, творіння темних сил, повсталі воїни - і пророцтво говорить, що лише сміливий і гідний зможе зупинити зло.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьJules verne's Mystery of the Nautilus - HD (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно) - XXI століття, де-то в глибині океанів... Виконуючи наукову місію, молодий океанограф забрався на дивну підводний човен, приховану в морському розломі.


Підводний апарат виявився «Наутилусом», який вже років десять як був таємничим чином покинуть його екіпажем і капітаном Немо. Ви раптом опиняєтеся затягнутими на неймовірну пригоду. Ви повинні обстежити кожен куточок Наутілуса і розгадати загадки, щоб дізнатися про незвичайну історію капітана Немо і про всі секрети знаменитого судна.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьYear Walk (iPhone, iPad; Ціна: 129р(3.99); Рейтинг: 4.5) - у стародавні часи людина намагалася зазирнути в майбутнє за допомогою різних дуже дивних методів.


Познайомтеся з древнім шведським феноменом переміщення крізь час і прийміть участь в пригодах від першого особи, які стирають грань між двома і трьома вимірами, а також між реальністю і надприродним. Прогуляйтеся по темному лісі, де блукають дивні істоти, в ході подорожі у видіннях по Швеції XIX століття. Вирішіть загадкові головоломки, доторкайтеся і слухайте в ході своїх пошуків, щоб передбачати майбутнє і, зрештою, дізнатися, полюбить вас ваш улюблений чоловік.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень


Таємниці і ключі чекають вас всюди в Year Walk, але, щоб повністю зрозуміти події, які відбулися напередодні цього холодного Нового року, вам доведеться ще глибше зануритися пригоди, поки ви не перестанете розрізняти реальність і вигадка.









Новинки App Store за минулий тижденьBackflip Madness
(iPhone, iPad; Ціна: 33р(0.99); Рейтинг: 4.5) - це активна, екстремальна sport гра з елементами паркуру.


Основне завдання дуже проста - здійснити якомога більше трюків і ефектних кульбітів. Випробуйте справжній екстрим. У цій грі ви побачите безліч видів кульбітів і локацій, акробатичні прийоми паркуру та фрірану, реалістична фізика, досягнення, завдання і таблиці лідерів (Game Center), три рівня складності, режим повтору і багато іншого.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тиждень4 фотки 1 слово (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - в цій чудовій грі кожна загадка складається з чотирьох картинок, які щось об'єднує, і вашим завданням буде знайти - що саме.


У тебе вийде знайти всі слова? Незліченна кількість пазлів різних рівнів складності очікують вас в цій грі, де з кожним рівнем, звичайно, збільшується і складність, і через деякий час ви будете витрачати все більше і більше часу на розгадку слова. Якщо вам подобаються різні гри слів, то сподобається і ця.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьМагія погоди Pro (iPhone, iPad; Ціна: 33р(0.99)) - з цим додатком ви зможете отримати детальну інформацію про погодні умови в декількох населених пунктах одночасно. Ви отримаєте точні прогнози погоди та поточну інформацію, переглядайте різноманітні GPS-карти опадів, хмарності і радіолокаційні карти місцевості, перебуваючи в будь-якій точці світу.


Інформація про погоду у додатку передається через ефектно оформлений, але інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс. Додаток відрізняється яскравим анімованим фоном екрану, що відображає поточні погодні умови і оснащений функцією автоматичної зміни режимів дня і ночі.


Також доступна і

безкоштовна версія (iPhone, iPad; Ціна: free) додатка.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар