суботу, 30 серпня 2014 р.

[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper

[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper

Якщо вам хочеться змінити фоновий малюнок на своєму пристрої, а шукати підходящий вручну на всіляких тематичних і не дуже сайтах з купою банерів або чого гірше бажання немає, то

додаток Retwallpaper безумовно зацікавить вас.


Ми вже

писали про нього раніше, і з тих пір вийшло багато нових пристроїв, включаючи iPhone 5, пошук шпалер для яких став окремою і досить нелегким завданням. На щастя, додаток Retwallpaper справді універсальна і підходить для всіх пристроїв Apple, починаючи з iPhone 3GS. Запустивши його на iPhone 5, користувач побачить тільки зображення у розмірі 640x1136.





[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper [Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper




З моменту виходу iPhone 5 пройшло чимало часу, тому колекція зображень для його екрану досить значна, а колекції для iPad (2048x2048) і iPhone 4/4S (640x960) ще більш об'ємні й різноманітні.





По назві додатка зрозуміло, що воно створене спеціально для пристроїв з Retina-екранами, але користувачі iPhone 3GS, iPad 1/2 і iPad Mini теж не будуть розчаровані: нехай кожне зображення з каталогу розраховане на екран Retina, воно має копію для пристроїв з екранами старого зразка. І, на відміну від багатьох аналогів, ви не знайдете в бібліотеках розтягнутих (upscale) до потрібного формату зображень, що не може не радувати.






[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper [Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper




Програма володіє простим і інтуїтивним інтерфейсом і не перевантажене сумнівними функціями типу додавання написів, календарів і різних ефектів. Крім загальної стрічки шпалер, ви можете дивитися по декільком десяткам тематичних розділів, а також подивитися вибірку з найбільшим користувальницьким рейтингом (лідирують, очікувано, фотографії красивих дівчат, яких представлено чимало і на найвимогливіший смак).





Клікнувши на вподобаної мініатюрі і відкривши зображення в повний розмір, ви зможете побачити, як воно буде виглядати на екрані вашого пристрою:






[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper [Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper




Також ви можете скласти особисту добірку вподобаних вам зображень, щоб використовувати їх пізніше, щоб не завантажувати їх всі і не забивати ними пам'ять свого пристрою.





У випадку з iPad шпалери пропонуються виключно в розмірі 2048x2048 (1024x1024 для iPad 1, 2 і mini) - такі шпалери чудово виглядають і в горизонтальному, і у вертикальному положенні пристрою.






[Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper [Новорічний розіграш промо-кодів] Retwallpaper




Додаток коштує один долар і рекомендується як любителям візуально виділити свій гаджет з мінімумом зусиль, так і просто господарям цілого набору гаджетів - в господарстві знадобиться.











Кожен зареєстрований користувач може

залишити заявку на отримання промокода на сторінці розіграшу промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання «Залишити заявку на промокод»). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: «Промокод вам не дістався».


Немає коментарів:

Дописати коментар