пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Програми зі знижкою на 31 грудня


Програми зі знижкою на 31 грудняAir-Photos (iPhone, iPad; 129р(3.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - додаток для перегляду фотографій по Wi-Fi безпосередньо з комп'ютера, без синхронізації.


Додаток допоможе, якщо вас завжди удручал процес завантаження фотографій з комп'ютера в i-пристрій, особливо коли потрібно зберегти оновлювані знімки або ж у вашому мобільному пристрої недостатньо пам'яті для зберігання тисяч фотографій. Також з ним ви зможете переглядати фотографії прямо зі свого комп'ютера, не вдаючись до синхронізації.



Програми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудня







Програми зі знижкою на 31 грудняJAZZ: Trump's journey
(iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 5) - це чудова иггра-платформер, в якому ви зможете поринути у спогади Трампа, його мрії, коли він був юним музикантом, беззавітно відданим джазу і закоханим у леді Кокліко.


Вашим завданням у грі буде прожити життя Трампа, разюче нагадує справжню історію Луї Армстронга: зусилля, спрямовані на створення джаз-банда, історія кохання, боротьба з несправедливістю в Новому Орлеані в початку XX століття.



Програми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудня







Програми зі знижкою на 31 грудняBloons TD 5 (iPhone; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 5) - це продовження популярної серії ігор жанру "tower defense" і в ній вам потрібно буде будувати вежі, вибирати поліпшення, наймати спецагентів і підривати всіх нападників до останнього.


У гру додані нові вежі і спецагенти, барвиста графіка, оптимізована для екранів retina iPhone 5, оригінальні рівні і особливі завдання, новий рівень поліпшень для особливих завдань, лабаратория для поліпшення ваших веж і багато іншого.


Також доступна і

HD-версія (iPad; 169р(4.99) → 33р(0.99)) гри.



Програми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудня









Програми зі знижкою на 31 грудняJet Ball Premium
(iPhone; 129р(3.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 5) - це потужний і сучасний арканоїд, який має на озброєнні чудову графіку, динамічні рівні і безліч свіжих ідей.


Вашим завданням буде знищити всі блоки, щоб пройти рівень. Управляйте платформою, переміщаючи коло під нею, торкніться екрана, щоб випустити кулю, запустити ракету або вистрілити з плазмагана. Намагайтеся ловити зелені бонуси - наприклад поділ м'ячів, ракетниця, кислотний м'яч, вогняний м'яч, магніт, щ*т, плазмаган і багато іншого і уникайте червоних бонусів - прискорення м'ячів, зменшення платформи, зміна траєкторії польоту, або навіть миттєвий вибух платформи.



Програми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудняПрограми зі знижкою на 31 грудня


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.


Немає коментарів:

Дописати коментар