пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Google готує відповідь на всі новинки Apple

Google готує відповідь на всі новинки Apple

Досить давно ходять чутки, що цієї осені Apple збирається випустити бюджетний iPhone і розумні годинник. Крім того, у тісній співпраці з Logitech і Moga

розробляється новий геймпад для iPhone. Швидше за все, цієї осені Apple представить також оновлені iPad, iPhone і Apple TV.


Google не збирається втрачати позиції і готує відповіді мало не кожного нового продукту Apple. Як повідомляє видання Wall Street Journal, Google готує операційну систему наступного покоління і новий смартфон, який має зайняти нішу бюджетних пристроїв. Більш того, під керуванням цієї ОС будуть працювати нові ноутбуки і навіть побутові прилади.



Google готує відповідь на всі новинки Apple


Google працює над власними розумними годинами, зв'язок яких зі смартфоном буде здійснюватися через Bluetooth. Крім цього компанія розробляє власну ігрову консоль на Android, схожу з неодноразово обговорювалася Ouya.



Google готує відповідь на всі новинки Apple


І це ще не все. Незважаючи на те, що перша версія Nexus Q так і не стала доступна широкій публіці, Google не здається і направляє велику кількість зусиль на створення другої версії домашнього медіацентру. Ну і не забуваємо, що скоро відбудеться реліз Google Glass, продукту неоднозначного, але вкрай цікавого з точки зору впливу на ринок мобільних пристроїв. Кінець цього року намічається дуже насиченим і повним новинок. Подивимося, за ким залишиться цей раунд.

Немає коментарів:

Дописати коментар