суботу, 30 серпня 2014 р.

З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!

З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!

Буквально через кілька хвилин ми з вами почуємо куранти, які сповістять про початок Нового року! За минулий рік відбулося багато визначних подій, а наш сайт знайшов нових відданих читачів. І, звичайно ж, «Планети iPhone» не зміг утриматися від новорічного привітання наших читачів з наступаючим Новим роком друзі!





Ганна Морозова, автор «Планети iPhone»



З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!



Новорічні свята є одними з найбільш важливих і найбільш гаряче відзначаються в нашій країні, і це неспроста. Новий рік - відмінний час, щоб не тільки підбити підсумки і зрозуміти, як багато було зроблено і чого вдалося досягти за минулий рік, але й щоб побудувати плани і побажати собі і оточуючим ще більше звершень у майбутньому.





Так вийшло, що в 2013 році я почала працювати в «Планеті iPhone» і можу по праву вважати це серйозною зміною в моєму житті. Завдяки цій роботі я дізналася багато нового і продовжую дізнаватися щодня. Щоб ділитися з читачами самими свіжими і цікавими новинами, доводиться постійно тримати себе в курсі всіх подій у світі Apple. Особливо цікава робота в дні презентацій нових продуктів, коли не тільки підтверджуються і спростовуються численні чутки про новинки, але й рахунок часу між подією і публікацією новини йде на хвилини.





Найбільше мені запам'ятався реліз пластикового iPhone 5c, який після безлічі сумнівних і розчаровують чуток був показаний дійсно якісним і цікавим продуктом, і тепер мене не покидає бажання його придбати.





У 2014 році я бажаю вам щастя, здійснення мрій і безлічі світлих і радісних днів. Також хочеться побажати успіхів компанії Apple, тому що її успіхи - це наше зручність і задоволення від володіння сучасними якісними гаджетами. Нехай в новому році буде ще більше хороших новин і як можна менше повідомлень про помилки і баги.





Всім бажаю провести ці свята весело і добре відпочити, зустрінемося на сторінках «Планети iPhone» в новому 2014 році!





Тетяна Лапшина, автор «Планети iPhone»



З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!



Для мене події 2013 протікали по синусоїді - якісь дії Apple змогли довести до холодного поту, інші змусили щиро порадіти за улюблений бренд. Найбільший удар завдала нова операційна система iOS 7. Я - колишній користувач мобільних операційних систем Windows і Android, який встиг спробувати і «танці з бубном», і кастомний прошивки. У «яблучної» оболонці ж мене спочатку привернула неперевершена графіка і стабільність роботи. Дітище Джонатана Айва обложило всі мої почуття - настільки райдужний інтерфейс ніколи не міг викликати асоціацій з ідевайсами. «Стерпиться-злюбиться», і саме це і сталося, але осад все одно залишився.





Контрольним пострілом став iPhone 5c. Пластмаса - це не варіант для Apple. Важко було осадити в собі виникнення думок порівняння нового продукту з Samsung - величезною лопатою, по вазі схожою на іграшковий телефон з цукерками. Подібних експериментів споглядати більше не хочеться.





Нестримний захват вдалося відродити після виходу iPad Air. Поява даного девайса в моєму арсеналі «яблучної» продукції змусило позитивні думки відродитися з попелу. В цю ж скарбничку я віднесу і OS X Диваки.





Але рік вже майже покинув нас, хочеться сказати кілька слів про настигающем нас майбутньому. Дорогі читачі, мені б хотілося побажати вам здійснення найзаповітніших бажань ваших сердець. Будь ласка, пам'ятайте, що випадковості невипадкові, і кожна подія вашого життя хоч помалу, але приведе вас до заповітної мети. Радійте кожному дню, будь-які негаразди зустрічайте з посмішкою, а важкі втрати - з мужністю. Нехай наступний рік стане в рази краще попереднього. З Наступаючим Новим роком!





Сергій Ивлиев, автор «Планети iPhone»



З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!



Пішли 365 днів стали для мене, як для завзятого «яблучника», дуже наповненими. Одним з ключових подій 2013-ого року особисто для мене став вихід нового iPad Air, що кардинально відрізняється від своїх попередників.





Вихід iPhone 5c я спочатку сприйняв з легким скептицизмом. Все ж, Apple завжди була і залишається компанією, чия ніша трохи вище, ніж у дешевих південнокорейських копій. А ось iPhone 5s залишив в голові незабутні враження: вбудувати в iPhone 5 Touch ID і нову систему на чіпі Apple A7 - і це Apple визнала оновленням лінійки? Загалом, 2013-й рік в плані смартфонів трохи розчарував мене.





Але хочеться вірити інсайдерам щодо майбутнього iPhone 6 і з нетерпінням чекати повернення компанії з Купертіно в якості справжнього новатора на ринку смартфонів. А вам, дорогі друзі, хочеться побажати знайти під ялинкою iPhone 5s або, якщо ви погано себе вели, то iPhone 5c. Нехай на ваших обличчях весь рік сяють посмішки, а в очах граються різнокольорові вогники iOS 7! Бажаю вам в новому році знайти своє щастя, побільше здоров'я, цілий віз удачі і багато-багато прекрасних днів! З наступаючим новим 2014 роком!





Микита Гук, головний редактор «Планети iPhone»



З наступаючим Новим роком від «Планети iPhone»!



Минає 2013 рік видався дуже насиченим. Якщо на початку року Apple не надто радувала своїх шанувальників новими пристроями, то з наближенням зими кількість анонсів стало просто зашкалювати.





Починаючи з повністю переробленою, а також дуже неоднозначною iOS 7 і феноменальним Mac Pro, Apple завершила минулий рік релізом iPhone 5s з Touch ID і iPad Air з оновленим дизайном. Нове покоління MacBook Pro Retina теж складно залишити без уваги, не кажучи і про MacBook Air, який володіє рекордним часом роботи.





На мій погляд, для Apple минає 2013 рік був дуже успішним, навіть незважаючи на скептицизм всіх аналітиків в самому початку, що призвело до серйозного падіння акцій компанії.





Особисто мене в цьому році найбільше здивувала OS X Mavericks, яка отримала безліч прихованих нововведень і стала абсолютно безкоштовною для користувачів комп'ютерів Mac.





А ось вибрати кращий девайс року набагато складніше. Мабуть, не буду вибирати серед різних категорій, і тому кращими пристроями 2013 року для мене стали MacBook Pro Retina, iPhone 5s, iPad Air. Ну і звичайно в цьому списку виявився ігровий контролер Ocilus Rift - за ним майбутнє ігрової індустрії.





Для нашої редакції рік видався не менш насиченим - практично весь колектив сайту був оновлений і ми продовжуємо прагнути зробити «Планету iPhone» як можна краще для вас. Правда, не обійшлося без прикрих моментів, але ми обов'язково виправимо всі недоліки і зробимо все, що в наших силах!





З наступаючим Новим роком, нехай він принесе вам щастя, любові і якомога більше позитивних емоцій. Залишайтеся з нами на одній хвилі, адже чим далі, тим завжди цікавіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар