суботу, 30 серпня 2014 р.

Британські рітейлери не рекомендують iPhone

Трохи прикро, що де-то продавці насаджують свою думку покупцям, та ще й не на користь наших улюблених гаджетів, але що є, то є. Нещодавнє дослідження Informa Telecoms and Media показало, що англійські рітейлери набагато частіше рекомендують купувати смартфони Samsung, а не Apple.


Дослідники таємно відвідали наступні магазини: John Lewis, Everything Everywhere, O2, 3, Maplins, PC World, Carphone Warehouse і Phones 4U. Не кажучи ні слова про мету свого візиту, працівники аналітичної компанії попросили порадити їм три смартфона або планшета. З'ясувалося, що тільки два магазини - 3 і Phones 4U - порекомендували продукцію Купертіно (обидва рітейлера порадили звернути увагу на iPhone 5).



Британські рітейлери не рекомендують iPhone


У той же час співробітники інших торгових точок найчастіше рекомендували Galaxy SIII і Galaxy Note II, а також деякі моделі Nokia і HTC.


При цьому Apple і Samsung представлені в магазинах на приблизно одному рівні: обидві компанії мають розміщені рекламні матеріали всередині магазинів і на вивісках біля них.


У своєму звіті, до речі, експерти написали, що, можливо, консультанти пропонують покупцям південнокорейські гаджети «в надії отримати великі комісійні відрахування».

Немає коментарів:

Дописати коментар